Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti örültök, ha a kiszeme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örültök, ha a kiszemelt lánynak több fiú is udvarol, vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem bővebben, hogy: tegyük fel van egy lány. Tetszik nektek, de még nem mertétek megszólítani (egy suliba jártok). Örültök neki, ha több fiúnak is bejön, meg udvarolnak neki, vagy inkább azt szeretitek jobban, ha egy fiúval se beszél (kábé)? Vagy csak nagyon kevéssel.

Köszi a válaszokat!

L

2019. szept. 23. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
3-as vagyok, nincs nekem akkora szerencsém hogyegy lány egy életre szeressen.. 2 volt eddig, az elsőnek az 1 héten 1 nél több tali volt túl sok, a másik egyszerűen szó nélkül lelépett.. Hiába vagyok jófej meg hűséges meg akarok egy kapcsolatot egy életre, ha nem találok senkit, nem értékel senki... Max bántást kapok, és akkor azt mondják így legyen kedvem megélni a közelgő születésnapom.. Na mindegy is, legyen boldog mindenki, és örüljön aki olyan szerencsés és ér valamit az életbe hogy szereti valaki...
2019. szept. 23. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem miért is tetszene? Ez azt jelenti hogy vetélytársaim akadnak
2019. szept. 23. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik de ez van.
2019. szept. 23. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#3 Ha ez vigasztal, akkor a páromnak 8 barátnője volt előttem és mindegyik megcsalta. Most pedig itt vagyok én. Mondjuk remélem ő is így gondolja hogy szerencséje van velem :'D

Szóval neked is lesz csak ne becsuld le magad. :)

2019. szept. 23. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
3-as vagyok, hát nekem csak 2 volt, és azt is megbántam mivel elhagytak és igy csak további csalódás lett az életem.. Aranyos vagy hogy sok szerencsés kívánsz, de azt hiszem én itt halok bele lassan a magányba, sajnos ez jutott :)
2019. szept. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!