Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örültök, ha a kiszemelt lánynak több fiú is udvarol, vagy nem?
Szóval az lenne a kérdésem bővebben, hogy: tegyük fel van egy lány. Tetszik nektek, de még nem mertétek megszólítani (egy suliba jártok). Örültök neki, ha több fiúnak is bejön, meg udvarolnak neki, vagy inkább azt szeretitek jobban, ha egy fiúval se beszél (kábé)? Vagy csak nagyon kevéssel.
Köszi a válaszokat!
L
Én sose csináltam nem voltam sok ember között és nem udvaroltam soha, mert visszafogott és introvertált vagyok (szerintem).. Viszont neten PRÓBÁLOK ismerkedni végre valakivel aki elfogad, és ha csak észreveszem hogy több fiú foglalkozik vele, akkor máris féltékenység érzés van bennem és hogy elveszíthetem mert sokan nyomulnak rá, az az ujabb csalódás pedig nekem nem kell. Nekem olyan kell aki csak velem foglalkozik, a többi fiút pedig ignorálja igy ne udvarol neki senki, legyen csak hűséges. Ha ilyen lenne és látnám hogy nem érdeklem akkor feladnám, de ha megkérdezem és megmondja hogy én érdeklem, akkor alap hogy a többi fiút ignorálja.
Egy szóval: NEM... Kicsit sem örülnék
18f
Jó fej vagy én látom.:D
Amúgy én nagyon hűséges típus vagyok, na meg nagyon őszinte is. De már elrabolták a szívem, és egy életre szóló utat akarunk együtt megtenni.
Kívánom neked/nektek is azt a szerelmet amire rátaláltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!