Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak most? Nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? Nagyon rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés

A suliba ahová járunk kaptunk egy új osztálytársatt aki nekem nem jött be de fordítva annál inkább.

Első tanítási nap volt és amikor észre vettem ,hogy sokat nézz és a tanár meg mindenki előtt felkiálltottam azt ,hogy: NA MIVAN? A TÁBLÁT NÉZD NE ENGEM MERT ELÉRHETETLEN VAGYOK A SZÁMODRA.

A lánynak kivörösödött a feje és a fejét lehajtva rohant ki.

Azóta igazából teljesen maga alatt és nem is igazán mer megmukanni se.

Ezután kaptam hideget meleget akikkel az osztályban jó kapcsolatott ápolok röhögtek akik pedig kevésbé azok pedig azt mondták ,hogy gratulálunk te segg.fej.

A tanár pedig azt mondta ,hogy szégyeljem magam mert megaláztam.

Sajnos emiatt is vagyok itt mert már megy egy ideje a suli de látom rajta ,hogy ez hát enyhén szólva megviselte és tényleg egy szót nem mer szólni és ha valakihez oda megy szünetbe akkor is lehajtja előtte fejét.

Nem akartam ,hogy ez legyen belőle nem gondoltam volna ,hogy ez ekkora hatás lesz rá.

Sztetek tudok valamit tenni vagy előbb kellet volna gondolkozzak?

2019. szept. 20. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát,egy bunkó,kretén paraszt vagy.Szegény csajnak az volt az egyetlen egy "bűne",hogy tetszettél neki,te pedig elég durván leordítotrad. Remélem nem lesz párkapcsolatod soha.

Ha megbántad,akkor osztályfőnöki órán az egész osztály elött kérj tőle bocsánatot.

2019. szept. 21. 10:25
 12/18 kamugyrosz ***** válasza:
100%

Tökre kíváncsi lettem rád

Vajon hogy nézhetsz ki ha ekkora egoista p.raszt vagy

Én is 11 be járok idén úgy mint te

De egy ilyen dumát benyögni ráadásul úgy az egész osztály előtt

B.szki te nem vagy 100as

Miért nem lett volna jó ezt szünetben közölni finoman?

Rohadt nagy gyokerseg, én abban a pillanatban felpofoztalak volna

És igen, valaki írta h ezzel mások se fognak hozzad jönni h bocsi szia tetszel

Hanem ezzel elüldözöl mindenkit de tényleg

Kicsit változz meg a saját érdekedben

Ja és a lényeg

Kérj bocsánatot NYILVANOSAN

legyél kedves és kicsit nyomd el az egodat

L

2019. szept. 21. 11:27
 13/18 A kérdező kommentje:

Alapjáraton is egy hangadó szoktam lenni nem jövök zavarba sok ember előtt de ilyen témában ez volt az első ilyen nagy felszólalásom.

De most mégis megsajnáltam őt és bár nyilván úgy semmit nem akarok tőle de félek ha odamegyek hozzá bocsánatot kérni elküld a halálba.

2019. szept. 21. 22:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is, 16 évesen ő nem nő hanem lány, akit amugy sajnálok, és kár hogy egy ilyen genny tetszik neki amilyen te vagy. 16 évesen pedig azt az F-et ne írd naggyal, mert 16 évesen max egy taknyos vagy, Férfi meg nem lesz belőled. Ez a baj a lányokkal is, a nagy macsó srácra várnak, meg szeretetre, utána a leg nagyobb bunkókat fogják ki.. Ha én valaha fogok tetszeni egy lánynak, biztos hogy egy ilyen bunkó szavam nem lesz hozzá, csak az a baj hogy a visszahúzódó hozzám hasonló srácok meg akik tényleg szeretnének nem kellünk senkinek, de az ilyen bunkó barmokért már mindenki oda van.. Szuper ez a mai világ (Amúgy nem, kár hogy ide születtem, én itt nem akarok élni egyedül ILYENEK közt)

18F

2019. szept. 21. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az az emberileg elvárható minimum, hogy olyan nyilvánosság előtt kérj bocsánatot a lánytól, amilyen nyilvánosság előtt megaláztad. Jó tahó dolog volt egyébként tőled, remélem, veled is így fog bánni a lány, akit kiszemelsz magadnak.
2019. szept. 22. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Remélem nézed még vagy mindegy,de ha rossz történik veled,én voltam:D
2019. szept. 26. 18:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"16 évesen pedig azt az F-et ne írd naggyal, mert 16 évesen max egy taknyos vagy, Férfi meg nem lesz belőled. "

Ehhez még hozzáfűzném azt,hogy aki testileg,lelkileg megbánt egy lányt,az NEM férfi,hanem egy senkiházi.

2019. szept. 26. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, pacsi utolsó :D
2019. szept. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!