Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire egyedül és rosszul?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim, de valami nagyon hiányzik. Lehetne mondani hogy egy srác, de igazából nem is tudom. Egyszerűen valami nagyon rossz érzésem van belülről.

18/L

2018. aug. 7. 00:30
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Lehet szomjas vagy.
2018. aug. 7. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Kitartást!
2018. aug. 7. 00:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet h pl nem vagy gazdag, és nem tudsz utazgatni, élni, pont az élet marad ki az életedből; meg h pl minden olyan ruhát megvehess, ami megtetszik. Esetleg tényleg nincs ékszaka kihez bújnod, és azért ott "üres". De lehet, hogy egy háziállat v 1 plüssállat megtenné, v egy kis utazgatás helyette, szabadon, lehetőleg úgy, hogy apénztárca nem szabhat határt.
2018. aug. 7. 00:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: nemrég voltam nyaralni elég hosszú ideig és ott is ugyanez volt. Szóval nem talált.
2018. aug. 7. 01:04
 5/10 anonim válasza:
100%

A Te korodban ez teljesen normális. Van egy bizonyos szükséglete az emberi szervezetnek és a léleknek, amit a család és a barátok nem tudnak megadni. Ez az intimitás.

Valakire bizony szükséged van, akivel kitudod élni a romantikus vágyaidat. Ha találsz egy olyan embert, akivel ezeket a vágyakat szabadjára tudod engedni, akkor rendbe fogsz jönni. Szeretkezni, összebújni, beszélgetni mélyeket valakivel. Közös élményeket átélni. Szimplán erre van szükséged. Ehhez nem kell párkapcsolatot építenetek. Ha az illető méltó arra, hogy a párod legyen az idővel kifogja forni magát. Most csak építs a szimpátiára. Viszont ne engedi közel magadhoz olyan srácot, aki CSAK szexet tud nyújtani. A szexuális kihasználtság csak rontani fog a kedveden.

Keress valakit akivel ezt eltudod képzelni. Akivel egy húron pendűlsz. Ha érzel valamit valaki iránt, akkor pedig ne hagyd, hogy apró külsőségek tartsanak vissza titeket. Azt megfogod bánni évek múlva, Mikorra már nem lesz lehetőséged megszerezni az illetőt.

Hogy ki az a személy, abban nem tudok segíteni.

De, ha lehet egy jó tanácsom ne hagyd hogy nálad tizen évekkel idősebb férfiak kihasználjanak. Ők tudnak igérgetni meg jó a szövegük. De nékik csak játékszer vagy. Még ha ez nem is tűnik így elsőre.

Ja es F/23 vagyok. Nem tudom, hogy neked ez változtat-e valamit a válaszom hitelességén/használhatóságán. Rád bízom. Sok sikert.

2018. aug. 7. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez az érzés csak néha bukkan fel vagy állandóan így érzed magad?
2018. aug. 7. 08:14
 7/10 anonim válasza:
72%

Én ugyan ez vagyok, csak fordított nemben.

18F

2018. aug. 7. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
44%

Ne higgy azoknak akik azt mondják hogy egy pasi kell neked vagy pénz vagy hasonló.

Pontosan tudom mit érzel és hidd el az a legjobb ha pszichológushoz mész.

Én már 7 éve depressziós vagyok, ugyanazt érzem amit te. Magányt és egy érzést esténként mintha valami hiányozna.

Nálam odáig fajult a helyzet hogy a depresszióm és a szorongásom miatt már segítséget sem merek kérni.

Ne hagyd hogy rosszabbra forduljon!

Inkább ne keress kapcsolatot azért hogy majd a párod "rendbe tegyen". Nem fog. Csak magadat tudod helyre hozni és ehhez segítség kell.

2018. aug. 7. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8-as, itt nem az van. Ő egy átlagos 18 éves leány, aki már szeretve akar lenni és valakit szeretni akar. Annyi, hogy neki nem a szex lenne az első, hanem az, hogy valaki szeresse és megbecsülje, éjjelente megölelje.

Ne ijesztegesd marhaságokkal! Nem mindenki beteg depressziós, mint te. Kitartást neked! És jobbulást!

2018. aug. 7. 17:08
 10/10 A kérdező kommentje:
A #9-es mondja jól :) Nincsenek egyéb lelki, belső problémáim, nem vagyok depressziós, nem fogok orvoshoz menni.
2018. aug. 8. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!