Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bármelyik lanybaratotoknak megfogjatok a derekát?
Attol fugg milyen a viszony
Emberek miért vagytok ilyen sötétek
Ne haragudj kérdező nem neked szánom de egyszerűen felbsznak a kérdések pedig olyan 10 perce vagyok fenn xdd
Válaszod meg csak annyi h igen szoktak csinalni haversagbol de ha érzed h máshogy is közeledne feled akkor az már más
Ezt csak is te tudhatod
hát ez jelenthet valamilyen szintű vonzalmat a barátságon túl, de csak ennyiből nem lehet megmondani. ad másféle jeleket, amik erre utalhatnak?
én speciel nem szoktam megfogni a lány barátaim derekát, de én általánosságban is nagyon figyelek arra, hogy ne érintsem meg vagy "fogdossam" az embereket feleslegesen, mert tudom, hogy sokan nagyon nem szeretik a kéretlen érintéseket (még olyan embertől sem, akit egyébként kifejezetten kedvelnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!