Brony-k! Megfogjátok nézni a moziban a mlp filmet?
Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, ezt a ciki-dolgot úgy fogják letudni, hogy elviszik a kislányukat/unokahúgukat/haver kislányát magukkal:)
Brony ugyan nem vagyok, de egyáltalán nem utálom a MLP-t, sok részt láttam belőle, viszont annyira nem szeretem, hogy fizessek a mozijegyért.
Engem annyira nem zavar, hogy néznek-e, vagy nem, úgy se ismer senki. Na meg hallgattam már annyi filmbarátok podcast-et és társait, akik felnőtt létükre simán beülnek kicsiknek szóló filmekre is azért, hogy beszámolhassanak róla (és még élvezik is, mert hát az adott film jó és vicces felnőtteknek is), hogy innentől fogva miért ne ülnék be én is.
Én simán elmennék megnézni ha tetszene - és még a rainbow dash-es pólómat is felvenném -, viszont az előzetes alapján nekem borzalmasan rossznak tűnik, ezért szerintem még itthon se nézem meg. Meg a magyar szinkronért amúgy se vagyok oda.
Nem leszel egyedül! :) Egyik csoportot elnézve lesz egy kisebb brigád fiúk-lányok egyaránt és magamat beleszámítva, akik el fognak menni megnézni a(z) MLP filmet.
23/f
Én tuti ott leszek 😊
(Amúgy Pegasister vagyok)
Valószínűleg szervezünk egy Brony találkozót is a mozizásra.
További infók a Facebookon a Magyar Brony Team csoportban lesznek. (Nem én szervezem, én csak részt fogok venni rajta)
Lehetséges hogy menni fogok, de ha mégsem akkor majd valahol megnézem.
#9 -esnek:
Ha szeretsz azon a játékon játszani, akkor minek törlöd le? Az osztálytársaidnak meg ígyis-úgyis elkell fogadniuk, hisz ők is mások mint te.
És nyugi, nem csak te jössz lázba a mlp-s dolgok láttán, én is, szóval nem vagy egyedül. :D
-My Little Pony (MLP EG) HunBlog írója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!