Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk van? (többi lent)
Na szóval lehet kicsit hosszú lesz azért előre is bocsi.
A story az hogy voltunk rokonoknál és beszélgettünk és valahogyan szóba került a fiú téma is és én mondtam hogy csak ki szemeltem van és még kérdezték mit szoktam csinálni hát én válaszoltam rá hogy rajzolni ,filmet nézni meg tv-be sportot nézni(F1, kézilabda). Ők meg vissza válaszolták hogy "így a ki szemelted sem fog rám nézni mivel nem is vagy ki sminkelve meg hogy mi az hogy én lányként F1-et nézek az is olyan fiús".
Engem ez a mondat tökre lehangolt és az a kérdésem. Hogy tényleg igazuk van, ez nem tetszik egyik fiúnak se?
/Bocsi a helyesírási hibákért/

Egyáltalán nem értek velük egyet .
Először is én nem részesítem előnyben a sminket , és szerintem sok más fiú is egyetért velem ,szerintem a természetes szebb .
Másod sorban szerintem a F1 nem kifejezetten fiús , sőt ,szerintem vagány ha egy lányt érdekel a sport , legyen az autósport ,vagy foci , ezzel is csak egy újabb témát nyersz ,amivel cseveghetsz egy fiúval .
Egy szó , mint száz , felejtsd el amit mondtak.
19f

Miért lenne igazuk?
Mindenkinek a szíve joga, hogy miért rajong és mi teszi őt boldoggá.
Aki ez miatt nem jönne össze veled, az nem is érdemel meg.
Hátrányod ebből nem fog származni szerintem, ha valaki szeret pont nem ez fogja érdekelni.
16f

Nagy F1 rajongó vagyok, ismerkedjünk már 😁
F

Köszi a válaszokat
#5 bocs ezt passzolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!