Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes egy fiú így belesze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes egy fiú így beleszeretni egy idegen lányba?

Figyelt kérdés
Meglátta valahol, majd órákig kutatott utána neten, ráír és elhalmozza bókokkal. A lány nem viszonozza, néha flegmázik is, a fiú viszont minden áron találkozni, beszélgetni akar, megkérdezi a lánytól, hogy ugye nem érzi-e túl rámenősnek, szóljon, ha igen, mert ő nem szeretne nyomulósnak tűnni. Majd több hónapon át udvarol feleslegesen, közben élőben nem beszéltek soha.
2019. aug. 30. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

#10, értem, tehát csak arra megy ki a játék, hogy fröcskölődhess egy jót. Okés, miért nem ezzel kezdted?

- A komoly kapcsolat nem attól komoly kapcsolat, hogy 2-3 hónapig tart, hanem attól, hogy nem egyéjszakás, nem barátság extrákkal, és nem a diszkó rötyijén cucliztatásban merül ki.

- Nem én cseréltem a kapcsolataimat, ők cseréltek engem. Igen, volt közöttük bőven olyan lány is, akiről kiderült, hogy pénzvadász, vagy hűtlen. Ha te ilyenekkel együtt maradnál huzamosabb ideig, váljék egészségedre.

- Hogy te mit hiszel, és mit nem hiszel, az a te dolgod. Felőlem azt is hiheted, hogy a Hold belül üreges, és légüres térben kong, az Ezotéria kategória tele van ilyen háborodottakkal, akikre már a szót se vesztegeti senki.

- Tiniként annyi közöd nincs a pszichológiához, mint a faéknek az űrcirkálóhoz, úgyhogy ne erőltesd.

- Fejtegesd csak nyugodtan, és röhöghetsz felőlem, csak tudod, picit kínos az, amikor senki más nem nevet veled együtt, max. rajtad.

- Én képes voltam normális, korrekt választ adni a kérdezőnek, te meg csak addig jutottál el, hogy röhejes indokokkal másokat kóstolgass. Azaz OFF-olsz. Amit a szabályzat szerint nagyon nem kéne tenned.

2019. aug. 30. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert magányos,és egy villanyoszloppal is képes lenne kavarni.
2019. aug. 30. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Figyeld már milyen marhaságokat írsz. A kérdésre sem válaszoltál és azzal védekezel, hogy én kóstolgatlak miközben azt sem tudod hogy nem a mennyiség hanem a minőség számit. Egy komoly kapcsolat ott kezdődik ahol mindent meglehet beszélni és nem 2 hónapi együttlétből áll. Az meg a másik hogy a Gold diggerekkel szóba sem áll egy normális ember mert egyből leszűri, hogy mik az igényei. Jaj, hogy én 17 évesen biztos nem értek ehhez. Részben egyetértek veled mert többet megélhettél mint én, de feleseleges korral dobálózni mivel nem a kor határozza meg valakinek a gondolkozásmódját. Be vallom őszintén, hogy kóstolgattalak de nem rosszindulatból tettem csak látni akartam hogy fogsz reagálni, ami elég sok mindent elárult rólad. Te viszont ugyanúgy kóstolgattál az utolsó hozzászólásodnál szóval nem is értem a reakciódat. Nem is azzal van a bajom hogy oda írtál egy bizonyos számot hanem azzal, hogy nem állt meg a helyén mert nem hiteles a "komolysága" ha érted mire gondolok . Szép estét még 1x és nem akarok többet idekommentálni.
2019. aug. 30. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

#13 nem írok marhaságokat, te vagy túl bugyuta ahhoz, hogy felfogd.

Nem a víz hibája, ha a kacsa nem tud úszni.

A mennyiség nem számít, azt mondod? Te olyan pilóta gépére ülnél fel inkább, akinek 2 útja volt, vagy akinek 20?

Őszinte választ pls.

Igen, pénzvadászokkal nem áll szóba az ember. És szerinted egyből úgy jött a randevúra, hogy "szia, XY vagyok, mennyit keresel?". Te tényleg ennyire naiv vagy?

A kornak nagyon is van jelentősége ebben a kérdésben, ugyanis egy 34 éves jóval többet tapasztalt, mint egy 17 éves.

Hogy te mit tartasz hitelesnek, az továbbra is irreleváns. Pláne, hogy feleannyi tapasztalatod nincs, mint nekem.

Segond, majd ha betöltöd te is a 34-et, elgondolkozhatsz azon, hogy annak a hülyének ott a GYK-n igaza volt. Persze úgyse fogod megtenni, mert az ugye derogál.

2019. aug. 30. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:

nos kérdező, szokás mondani hogy a szerelem vak...és ez így is van

nemkizárt hogy tényleg beleszeretett első pillantásra

a lány persze élvezi a kapott figyelmet, de másra amúgy nemkéne neki a pasi, csak a figyelmére vágyik...eléggé sivár élete lehet annak a lánynak, de hát ez nem a mi bajunk...

"3 as te is ugyanolyan nyominak tűnsz már meg ne haragudj ezért a kijelentésért"

te meg egy idióta trollnak

"Engem az irritál, hogy azthiszed jópofa vagy közben meg nem.. "

sehol nem írta, hogy azt hiszi magáról, hogy jópofa

beszélgetett egy másik felhasználóval, mit fáj ez neked, nyomigyerek?

ja, hogy téged a lőtéri kutya se pisál le...szar má' neked...

"Ennyiből leszűrted, hogy jófej egy anonim válaszoló és még hülyéskedni is próbálsz vele olyan egyedi módon ahogy mindenki friendzone-ba tenne"

belőled egyből le lehet szűrni hogy egy megkeseredett lúzer vagy, akinek fáj más boldogsága...szánlak

"Fogadni mernék rá, hogy életedbe nem volt 1 komoly párkapcsolatod sem és ezt ne vedd személyeskedésnek."

mást se csinálsz, csak kötekszel és személyeskedsz, lúzerke, legalább az önfelmentéstől kímélj meg minket

"de ebbe nem fogok most belemenni mert úgyse akarnád megérteni amit magyarázni próbálnék neked."

tizenhét évesen, kis vakarék, te ne akarjál kioktatni senkit semmiről, okés?

"Nos amilyen buta vagy sajnálattal közlöm veled hogy nem írtam hülyeségeket az előbb rólad."

jéééé, kiszólt a lyuk a gödörből!

cseppet vicces amikor a 17 éves kis tejfölösseggű nagyfiút játszik az interneten :DDD

"Tehát számoljunk egy kicsit ha már ide böfögtél egy hazugságot csinálhattad volna jobban is."

tehát ami nem fér bele a kis világképedbe, az hazugság, oké

hazudni a jó édes anyád szokott, amikor megkérdezed, miért a postásra hasonlítasz...

"14 évesen (SEM!!) kezdted el élni a felnőtt életet és a komoly kapcsolataidat évente cserélted."

mondom, 17 évesen te inkább kussoljál, mert trollnak is szar vagy, nemhogy párkapcsolati tanácsadónak, pubikám

"Ember forditott pszichológiával hazudtolod meg saját magadat"

persze, te onnét fotelbű' 17 évesen jóóóóól megmondod, ki hazudik és ki nem!

"én nem veszekszem veled de ki nem állhatom ha valaki hazudik"

de igen, veszekszel, aztán kényszeresen próbálod menteni a veszett fejsze nyelét, pluszba még szalmabábokat gyártasz másokról és lehazugozod, ha nem jön össze a szalmabábgyártás...

ritka szánalmas kis görcs vagy

"A többit inkább ki se fejteném mert "hangosan röhögnék" rajta."

én meg rajtad röhögök, meg ezen a kirakatba rakott lelki nyomoron amit itt összeerőlködtél

gyárilag vagy ilyen szánalmas, vagy gyakorlod?

"Figyeld már milyen marhaságokat írsz."

no John...YOU ARE the demonz!!!

"A kérdésre sem válaszoltál és azzal védekezel, hogy én kóstolgatlak miközben azt sem tudod hogy nem a mennyiség hanem a minőség számit."

mert nem azt csinálod folyamat? ennyire nincs életed, hogy a máséval kell foglalkozzál, szánalmaska?

"Egy komoly kapcsolat ott kezdődik ahol mindent meglehet beszélni és nem 2 hónapi együttlétből áll."

a kőkemény 17 életéveddel ne rizsázzál már itt arról, mitől komoly egy kapcsolat, okés?

"Az meg a másik hogy a Gold diggerekkel szóba sem áll egy normális ember mert egyből leszűri, hogy mik az igényei."

te talán gondolatolvasó vagy, és kapásból rájössz, ki golddigger és ki nem az?

amúgymeg nyugodjál meg, pubikám, ha fülig beleszeretsz egy golddiggerbe, az utolsó vasadat is odaadod majd neki, függetlenül attól amit itt prédikálsz

"Jaj, hogy én 17 évesen biztos nem értek ehhez."

tizenhét évesen pubikám, te még a szinusztételt se érted, nemhogy egy ennél sokkal bonyolultabb dolgot...

"de feleseleges korral dobálózni mivel nem a kor határozza meg valakinek a gondolkozásmódját"

ne aggódjál, te 40 évesen se leszel okosabb, téged ez a veszély nem fenyeget

"Be vallom őszintén, hogy kóstolgattalak de nem rosszindulatból tettem csak látni akartam hogy fogsz reagálni"

olyan cuki ez a kínos magyarázkodás, saját magadnak mondasz ellent, aztán durrogsz itt ha senki nem vesz komolyan...

"Te viszont ugyanúgy kóstolgattál az utolsó hozzászólásodnál szóval nem is értem a reakciódat."

hozzád se szólt, hülyegyerek, te kezdtél el vartyogni neki nagy paripa arccal

ne hamukázzál össze-vissza, legyél férfi és vállald fel szépen, amit tettél, az igazi férfi képes erre, tudod

"Nem is azzal van a bajom hogy oda írtál egy bizonyos számot hanem azzal, hogy nem állt meg a helyén mert nem hiteles a "komolysága" ha érted mire gondolok"

nem az a hiteles amit te önkényesen annak tartasz, pubikám...a való életben te nem vagy paraméter

"Szép estét még 1x és nem akarok többet idekommentálni."

szia, nem fogsz hiányozni, ostoba retard

2021. jan. 28. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!