Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek beleszeretni egy fiúba, de ő eléggé “tiltott listás”, mit tegyek?
Márciusban majdnem együtt jártak a barátommal, de a fiú végül nem akarta a dolgot. 1 hónapot sem voltak “együtt”. Barátok maradtak, azóta is beszélnek.
És most jön a csavar a sztoriban. A bizonyos fiú az exem legjobb barátja egyben, aki kb 1 hete szakított velem. Emiatt elkezdtem egyre többet beszélni vele, hogy megtudjam, mi van az exemmel, ilyenek. Kiderült, hogy az exem egy igazi tahó. Megtudtam róla bizonyos dolgokat, ami miatt totál megutáltam. Közben meg egyre jobban elbeszélgettem a haverjával, egyre mélyebb témákról. Megtudtam, hogy nagyon aranyos srác, aki igazi kincs a mai világban.
Nagyon úgy tűnik, hogy én is tetszem neki, csakhogy nem tudom, jól sülne-e el a dolog. Hiszen az exem legjobb barátja és közben a legjobb barátom halálosan szerelmes belé. De mivel a srác nem akar tőle semmit (pedig egyszer tényleg majdnem jártak), miért ne lehetne köztünk több? Önzőség lenne a barátnőmtől, ha kiakadna (szerintem).
Szerintetek mit csináljak? Nagyon érdemesnek érzem, hogy megpróbáljam vele, teljesen egymásra vagyunk hangolódva és nagyon sok dolgot tud rólam alapból, amiket elfogad és bír engem.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!