Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjakbegy lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjakbegy lánynak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ő nekem nagyon bejön, és tetszek neki is. Ma pont találkoztam vele(barátaival volt, és én is) és most hülyén érzem magam, mert azt kérdezte miért nem mentem oda beszélni vele,meg megölelt volna és szomorú, ha nem írok neki. Csak írtam már neki, de megakadt a téma:/. Mit kéne mondani/írni neki?
2019. aug. 27. 22:22
 1/5 A kérdező kommentje:
*nem járok vele..
2019. aug. 27. 22:22
 2/5 anonim válasza:
100%
Bazki, találj ki valamit... Miért nem mentél oda? Azt kelett volna. Ha megakadt a dumálás az nem jó jel, de valamivel mentsd ki magad. Pl rakt ki a szerencsétlenkedésed gyakorin. Vagy írd meg neki inkább egyből az elején, hogy olyan srác vagy akinék a barátnője is tökösebb. Na most ennyi jutott eszembe. Nem amúgy hát akár mit írhatsz neki, ha bejössz neki nem fogja annyira érdekelni. Dumálj arról kikkel volt, mit csinált, hogy érezte magát, meséld el te is. Kérdezz tőle valamit, beszélj meg egy találkát, mesélj neki valami szart. Amit akarsz, légy kreatív és magabiztos, az bejön a csajoknál :).
2019. aug. 27. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne beszélgessünk vele helyetted?
2019. aug. 28. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ha elhívod valahova!
2019. aug. 28. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
hát ha megakad a téma az vagy azt jelenti hogy nincs közös érdeklődési kör vagy pedig a lány buta és nem lehet beszélni vagy pedig te vagy félénk, ha az utóbbi van akkor nem érdemled meg.
2019. aug. 28. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!