Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Szerintetek gáz hogy egy majdnem 17 éves lánynak nem volt még barátja?
Figyelt kérdés
Nem csúnya, csak visszahúzódó.. :'D2019. aug. 4. 18:11
1/11 anonim válasza:
Őszintén nem gáz, én 18 vagyok, fiú és szintén visszahúzódó...
Nem a te bajod, hogy nem tetszettél meg úgy valakinek, mellesleg a legtöbb tini kapcsolat sokszor a külsőségeken alapul és a szexen, örülj, hogy ilyenek nélkül eddig megúsztad. :)
2/11 anonim válasza:
Nem, kb. mostanában fogsz egyre több fiúval összefutni.
3/11 anonim válasza:
Nem maradtál ki semmiből. Én nem tudnám azt mondani, hogy volt már igazán komoly kapcsolatom. Egyrészt nem szeretek a társaság középpontjában lenni, de egyébként sem éri meg csak azért belemenni egy kapcsolatba, hogy elmondhasd, van valakid. Az igazira érdemes várni! Én például örülnék egy olyan barátnőnek, aki hihetetlen magabiztossággal nem fekszik le részegen akárkivel...
18/f
4/11 anonim válasza:
Dehogy gáz. :D Csak azért nem kell barát, hogy elmondhasd, hogy már volt barátod. Majd lesz, nem kell sietettni, fiatal vagy. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nem rég volt egy srác aki elég egyértelműen tudtomra adta hogy tetszem neki, de nem tudtam kezelni a helyezetet.. Mellesleg kb 28-30 éves volt..
2019. aug. 4. 18:20
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, szintén csak azt tudom mondani, hogy örülj neki hogy nem lettél "vadászok" áldozata, akik csak a szüzességre mennek. Azzal meg, hogy visszahúzódó vagy semmi probléma nincsen, személy szerint én is inkább olyan lányokhoz vonzódok, akik nem terülj-terülj asztalkám, hanem tenni kell azért, hogy legyen belőle valami. Szóval fel a fejjel, van még időd! 21/F
8/11 anonim válasza:
Nem gáz, legyél szimplán önmagad és nyitott, voala, majd akad egy srác
9/11 anonim válasza:
#5 28-30 éves? Azért az durva... ilyenbe ne menj bele!
10/11 anonim válasza:
Nekem sem volt még:( szerintem nem gáz 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!