Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a mai 14-15-16 éves lányokról?
Nos igen... szörnyű világban élünk kedves kérdező...
Néha jobb nem tudni (sőt még belegondolni sem) bizonyos dolgok(-ba)-ról...
Sajnos sok ijen van, de vannak azért normális tinik. Én például még 30°-ban se veszek fel rövidujju pólót, nemhogy még magamutokató ruhákat, sőt egyszer anyám próbált rávenni, hogy felvegyek egy kicsit dekoltált ruhát, mert szerinte túl konzervatívan öltözködök
15L
Szia! Én is ebbe a korosztályba tartozom.
Én azt vettem észre, hogy sajnos sokak közülünk túl befolyásolhatóak és amikor meglátják, hogy a tiktokker meg instalányok hogy élik az életüket, őket próbálják majmolni, mert ők is szívesen lennének olyanok.
Nem mindenki magamutogató és bulizós, meg nem veszti el a szüzességét 14 évesen, mert igenis vannak uggyanebben a korosztályban (köztük én is) akik ellenzik ezt. Bár úgy gondolom, hogy ennek a magamutogatásnak pedig az önbizalomhiányhoz van köze, mert ha kapnak sok likeot egy képre (amin fenekük vagy mellük kint van) akkor szebbnek érzik magukat.
Az, hogy az öltözködésben van egy adott vonal, az azt jelenti, hogy jelen pillanatban ez a divat. Azzal pedig nincs baj, sőt egészen egyértelmű, hogy ez érdekel egy kamasz lányt.
Ha valaki előbb elkezd felnőttként viselkedni, nem probléma, szerintem plusz pont mert könnyebben megálljuk majd a helyünket.
Mindenesetre az, ha valaki 14 évesen már nem szűz, szerintem sem jó, mivel erre ebben a korban még nincs felkészülve a test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!