Mi a véleményetek a mai 11 12 éves lányokról?
Ezek a gyerekek már egy más generáció. Azért van iPhone-juk mert az az új, modern cucc és jó minőségű is. Ők már a huszonegyedik századba születtek, nem fognak Nokia telefonokkal mászkálni. Öltözni meg azért öltöznek így, mert ez a divat, így értik jól magukat és ilyen ruhákat gyártanak nekik.
Nincsenek elrontva, nincsen "bezzegazénidőmben". Más generáció, fogadjátok már el!
6-os, szerintem vannak olyan ruhák a számukra, amik egyben konzervatívak és divatosak is. Tehát nem kifogás, hogy r*bancos ruhákat gyártanak nekik.
Szerintem meg egyébként nem csak a neveltetésen múlik, hogy milyen lesz a gyerek, hanem a baráti társaságon, és azon is, hogy mennyi időt tölt el a gépnél, és milyen jellegű oldalakat nézeget. Sok szülő sajnos nem ér rá arra, hogy ellenőrizze mit művel a gyereke a számítógépen.
Unalmas már ez a "bezzeg az én időmben" meg az "ezek a mai fiatalok".
Egyik generáció sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Dédanyáinkra is ugyanezt mondták az ő nagyszüleik, stb.
Mit zavar az téged, hogy valakinek milyen telefonja van, vagy milyen ruhákba jár? Érdemes szerinted energiát és időt pazarolni arra, hogy felháborodsz azon, hogy egy 12 évesnek iphone-ja van? Úgy vélem nem.
Te mit szólnál hozzá, ha egy mondjuk 30-40 éves meg téged tartana visszataszítónak, mert az ő idejében még nem az volt, ami a te idődben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!