Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a mai 11 12...

Mi a véleményetek a mai 11 12 éves lányokról?

Figyelt kérdés
Csak számomra visszataszító, hogy IPhone-okkal rohangálnak,úgy öltöznek fel, mint egy hagy ne mondjam kicsoda, sminkelnek, és olyan jellegű kérdéseket tesznek fel gyakorikérdéseken, hogy: 11-12 éves fiúk, valaki ismerkedni, talizni?? Jó, hogy nem azt kérdezik, hogy 11-12 éves fiúk, valaki, dugni?

2014. okt. 11. 15:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Istenem, miért nem fogjátok már fel, hogy mindem generációnak mások a divatjai, szokásai. Azt ti is beláthatjátok,.hogy ipyenkor kezd el érni a gyerek, érdeklődni a másik nem után. Az, hogy esetleg kézenfogva sétálnak nem egyenlő azzal, hogy szeretkeznek is!!!

Ami a ruhákat illeti. Kedves Kérdező, mondanál példát az olyan ruhákra?

Miniszoknya: Nem hordanak ennyi idősek

Rövidnadrág: Inkább gyulladjanak meg, igaz? Ekkora méretben nem is gyártanak sokat mutató nadrágokat...

(bocsi az elírásokért, telefonról vagyok és nem jó a bill.zet.)

12/L

2014. okt. 13. 21:17
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem csak a szülő a hibás a gyerek is tehet érte hogy kikkel barátkozik.Az én szüleim se törődnek velem de én ettől még nem kezdek r*bancokkal barátkozni meg úgy öltözni.Engem is idegesít ha ilyen gyerekeket látok az utcán de akkor max annyit csinálom hogy kikerülöm.Az viszont már felháborító mikor ilyen korúak cigiznek, isznak meg beszólongatnak mindenkinek az utcán.Csak sajnálni tudom őket..

16/l

2014. okt. 18. 14:01
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
nem kéne mindenkit egy kalap alá venni.... én pl 12 éves lány vagyok még nem volt barátom se IPhone-om és normálisan öltözködök és ez igaz a baráti körömre is de azért én is ismerek olyat akinek egy év alatt 3 pasija volt...
2014. okt. 18. 14:16
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy mindenki olyan.

De én már láttam olyat, hogy 12 éves lányok az egekig fel push-upolják a melleiket, és a gyerekarcukat sminkelik.

Egyébként én akármilyen gazdag lennék, biztos nem vennék 50-60 ezer Ft-os telefont a gyerekemnek.

2014. okt. 18. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, én szülőként szólnék hozzá:

Te igen el vagy tájolva, már nem azért.

1. Egy random idegen embernek MI KÖZE van hozzá, hogy mondjuk az én gyerekemnek milyen telefonja van? Vad idegenként ne te akard már megmondani, hogy egy gyereknek, vagy egy felnőttnek milyen telefonja legyen. Olyan telefonja van, amilyet vesz magának, vagy amilyet a szülei vesznek. Én is ismerek olyat, aki gyerek, de iphone-ja van, de semmi különös. Olyan telefonja van, és? Téged ez miért, vagy miben akadályoz, vagy zavar?

2. Eladóként dolgozok egy nagyobb ruhaboltban. Se itt, se máshol soha nem láttam 10-12 éves kislányokra való miniszoknyát. Ne röhögtess már, ilyet nem is gyártanak ekkora méretben. A rövidnadrágos kijelentésed meg enyhén szólva nevetséges. Nem Szaúd-Arábiában lakunk, ahol tilos a rövidgatya, és bokáig érő függönyt vagy nadrágot kell viselni 50 fokban is! Miért ne viselhetne egy gyerek rövidnadrágot?

Szülőként nem tudom díjazni az ilyen embereket, akik folyton a fiatalokat szidják. Dédanyáink is ugyanezeket mondhatták a mi szüleinkre. Már az ógörög Plato korában ez ment, ő is írt ilyet ha jól emlékszek. Egyik generáció sem jobb vagy rosszabb a másiknál, nincs olyan, hogy "egyre rosszabb generáció". Ha egy gyerek pl neveletlen, akkor ne a generációt szidd, hanem az adott gyerek szüleit. Nem a gyerek neveli magát, hanem a szüleinek kéne az adott gyereket jól nevelni, vagy legalábbis nevelni.

2014. okt. 21. 17:06
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem mondtam semmit a rövidgatyákról, de mindegy. Egyébként én is szeretem a shortokat, de vannak olyan ízléstelenek is, amiből az embernek a fél p*csája kivan.

Egyébként engem nem érdekel, hogy a te gyerekednek milyen telefonja van, én csak mondtam, hogy a sajátomnak biztos nem vennék I Phone-t. Egyébként a mai 11 évesek közül sok van, aki cigizik, iszik, és már nem szűz, szóval. Amúgy nem mondtam, hogy mindenki olyan.

2014. okt. 22. 17:08
 17/23 anonim válasza:
79%
Na én 12 vagyok, és egyetértek a kérdezővel. vannak kortársaim akik tényleg ilyenek :) smink, pasik , van egy osztálytársam aki már nem szűz, cigizik, iszik,lóg, örül ha csak 2 tantárgyból bukik meg.Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy pasik nem érdekelnek, a ruháim normálisak,(nincs miniszoknyám) és jjól tanulok. Vannak akik nem ilyenek ;)
2014. okt. 23. 10:06
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

12 évesen nem szűz??? Iszik???? Atya világ... Mi a barátaimmal alkoholmentes ízesített sört ittunk és poénból letakartuk a "zero" feiratot, mikor fotózott valaki. :DD Ok, most sokkolódtam....

12/L

2014. okt. 23. 23:12
 19/23 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Hát ezen eléggé lesokkolódtam! Olvassátok végig, az összes kommentet!

Szerintem nem csak én fújtam fel ezt a témát.

2014. okt. 24. 17:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, kamu/provokáló kérdésről nem hallottál?

Mellesleg ha valaki ilyen is, miért kell általánosítani? ha hiszed, ha nem, az ilyen ember kb 2-3ezerből 1-2.

2014. okt. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!