Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mutassam ki a barátaimn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki a barátaimnak a szeretetem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van számomra egy nagyon fontos ember az életemben, akivel régóta barátok vagyunk és sajnos nem tudom kimutatni a szeretetem, vagyis nem tudom hogy kell.

Sajnos egy ideje nem tudtunk találkozni, ezért nehezebb is és én inkább elmondom az illetőnek, hogy mennyire szeretem, mert ennyire nincs fogalmam hogy hogyan tudnám kimutatni a szeretetemet.

Eddig amiket olvastam az mind párkapcsolatra volt jellemző, így nem segített semmit.

Kérlek csak segítő választ írjatok!

L

2019. aug. 23. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Kisebbfajta ajándékok, közös programok?
2019. aug. 23. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel próbálkozom, viszont leginkább csak üzenetben tudunk beszélgetni, mivel mindketten elfoglaltak vagyunk, így mivel lehetne kimutatni a szeretetem?
2019. aug. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!