Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit/miket jelenthet ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit/miket jelenthet ha egy lány dumálgat rólam a barátnőinek sőt még a legjobb barátaimnak is?

Figyelt kérdés
Szereti ezt csinálni,ő azt mondta,hogy a barátnőinek csak alap dolgokat mondott,hogy ha én jövök szóba akkor legyen fingjuk,hogy kiről van szó,de ezt tudom hogy nem így van,nem olyanokat mondott,hogy "ilyen a haja,ilyen személyiség,ilyen nadrágokba jár". Pár példa: Volt amikor kérdezgette 2 baráttól az elérhetőségem. Az egyik mutatta,hogy amikor írogattak akkor is én voltam a téma,az egyik egy kirándulás megbeszélésnél volt és azt kérdezte,hogy én is megyek-e,a másik pedig, elújságolta,hogy mondtam neki,hogy majd veszek ajándékot a szülinapjára,sőt azt is írta neki,hogy milyen már,hogy még meg is jegyeztem mikor van(igen amúgy sok éve ismerjük egymást de csak 1 éve kerültünk olyan viszonyba,hogy ezek is szóba jöjjenek)egy másiknak meg azt is elmondta nem rég,hogy a névnapjára is vettem valamit,ami már vagy 7 hónapja volt.. Sok közös van bennünk és ő is aranyos volt velem(a maga fura módján)csak nem vagyok biztos benne,hogy ezek nem csak dicsekvésből voltak,hogy van valaki aki kedveskedik neki, közben ő nem is tart sokra,csak annyit érez,hogy van egy "alattvalója". A fura dolog az,ami talán segíthet is eldönteni a kérdést,hogy anno még pont az ő közreműködése miatt kedveltem meg,azaz ő kezdett el velem úgy viselkedni ahogy. 18-ak vagyunk
2018. jan. 9. 20:14
 1/1 anonim válasza:

A leírásod alapján látok rá egy halvány esélyt, hogy kedvel téged, csak fél nyíltan kimutatni, vagy lépni az ügyben, mert nem tudja, mi lenne a válaszod.

Az is fontos kérdés, hogy neked tetszik-e!

Ha tetszik, küldj neki "jeleket", és ha látszólag nem elutasító, akkor szerintem bevetheted magad.

Remélem tudtam segíteni, minden esetre szurkolok! :)

2018. jan. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!