Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam szrul?
Van egy fiú. Nagyon jó barátok lettünk idén, sőt kedveltük is egymást. Talán ő jobban kedvelt engem mint én őt. Folyton azt mondta szeret, flörtölt velem és egyértelmű megjegyzéseket tett,hogy izgató vagyok számára. Aztán idén nyáron hirtelen nem keresett többet. Én meguntam,hogy folyton én keresem, abba maradt. Aztán mostanában meginz elkezdett írogatni, a hozzá állasa hozzám nem változott. Bennem valóban kihalt pár érzés, flörtöltem más pasikkal, de nem volt semmi komoly, nem tetszett senki. Rá is kérdeztem,hogy neki van mesélni valój, tetszik neki valaki, a válasza meg az volt,hogy egyedül én tetszem neki, megint flört megint megjegyzések, hogy mennyire tetszek neki.
Rátaláltam az insta fiókjára,mert csinált újat, ott meg a bióba szerepelt egy monogramm és egy dátum mellette egy szívecskével és egy lánnyal meg egy fiúval akik egymás kezét fogják... Egyetlen lány volt akit követett azzal a monogrammal és neki is ki volt rakva a biojába a dátum és a monogramm. Valamilyen szinten csalódtam. Nem hatagudtam volna meg ha szól. Sőt nagyon rosszul esett,hogy továbbra is próbálkozott és úgy viselkedett, mintha megint akarna alakuba. Jó barátok voltunk. Támogattam volna. Megértettem volna, hisz eltávolodtunk egymástól.De így,így azt sem tudom,hogy kellene vele közöljem,hogy tudom,hogy van barátnője, és megingott bennem a bizalom felé. Jogosan érzem magam szrul, vagy túl reagálom?
Szerintem jogos a felháborodásod, hiszen azért nem kis dologban füllentett.
Szerintem kérdezz rá egyenesen a dologra. Esetleg linkeld be neki az adott képet. Lehet csak szórakozás volt az egész. Persze ugye aki egyszer hazudik másodjára miért ne hazudna?
Jogosan vagy/leszel bizalmatlan
Sok sikert kívánok, és persze számodra jó eredményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!