Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti most kerestek valamit, párkapcsolatot vagy kalandot? Mennyi idős legyen a másik?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 21:14
1/14 anonim válasza:
Én rendes kapcsolatot keresek
max 19 legyen a másik
16/L
2/14 anonim válasza:
Előző kérdések alapján még a 16-40 különbség is elfogadható vagy valami... (tekerj le egy pöppet az oldalon)
3/14 A kérdező kommentje:
Ott konkrétan a korkülönbségre volt kihegyezve a hangsúly. Itt pedig arra hogy mit keresnek, és számukra mi a max korhatár.
2019. aug. 20. 21:23
4/14 anonim válasza:
17, komoly kapcsolat, és maximum 25.
6/14 anonim válasza:
Keresni nem keresek (értsd nem járok el csak ezért), de ha úgy adódik, akkor örülök neki és nyitott vagyok rá.
18-22 köztiekkel jönnék össze.
Kaland vagy alkalmi abszolút nem érdekel.
18/L
7/14 anonim válasza:
16,komoly kapcsolat, max 20-21 éves
8/14 anonim válasza:
És nézd itt vagyok én, aki azzal rontja a lányok hírnevét, hogy komoly kapcsolat helyett inkább egy barátság extrákkal dolgot keres😅
17/L
9/14 anonim válasza:
Én nem keresek most semmit, ha lesz lesz, nem lesz nem lesz. De most elfogadnék egy lazább kapcsolatot, ahol jól érezzük magunkat egymással, de nem foglalkozunk hosszú távú dolgokkal pl összeköltözés.
Korban 18-27.
19/L
10/14 anonim válasza:
Mindenképp komoly kapcsolat... Kb. 20 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!