Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mbalazs0331 kérdése:
Hogyan lehet visszanézni a snapeket?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki rám írt snapen, hogy mit küldözgetem snapchaten a férfi nemi szervemet. Nagyon meg vagyok ijedve hisz én minden snapet minden barátomnak elküldök. Csak ő írta ezt, mármint senki más nem jelezte hogy bármiféle megkérdőjelezhető képet küldtem volna. Nem emlékszem hogy küldtem volna, eleve nem szokásom azaz soha nem küldtem képet "magamról". a csaj miután megkérdeztem hogy most mivan? nem válaszol. Valamilyen módon nem e lehet visszanézni a saját snapjeimet.gyorsan mert most megyek új suliba és az életem fog tönkre menni. hogy ha talán tényleg, valahogy ,fogalmam sincs hogy, pont benne volt a képben akkor én megölöm magam bakker.2019. aug. 10. 22:55
1/5 anonim válasza:
Ha belépsz a snapchat-be akkor ott legalul közepen van egy két iylen kis kép ikon vagy mi a szr akar az lenni. Na arra rámész és ott leszenek a saját snapjeid ha jól tudom. Ez az az,amitől én a legjobban félek ilyen appok használatánál..jól el tudja cseszni az életedet egy pár hétre. De nyugi,idővel mindenki elfelejti,sőt lehet egyáltalán nem is foglalkoznak vele.
2/5 anonim válasza:
Amit az első ír, az csak akkor van ha lementetted a képet amit csináltal
3/5 anonim válasza:
Kérdezz meg mást is hogy,elküldted-e?
4/5 anonim válasza:
Igazából sehogy, kivéve ha nem mentetted el.
5/5 A kérdező kommentje:
Na megoldottam, a csaj csak egy kamu profil aki pénzt csak ki az emberekből, hogy megfenyegeti, hogy kiteszi a netre ha nem fizetsz X összeget. Magyarul olyan képet tesz ki amit te sosem csináltál. A "lányt" letiltottam, és vigyázzatok nehogy bedőljetek ilyeneknek
2019. szept. 27. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!