Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs túl az exén, de érdeklem?
Mindegy mióta nem beszéltek, valaki évek alatt se jut túl az exén. A 3 hónap amúgy teljesen frissnek számít még.
Redukálnám a beszélgetéseket, mert magadat kínzod. Pótlék vagy jelenleg, de érzed is. Van benne egy űr, amit kiakar tölteni, ezért ráakaszkodik az első személyre, aki megadja neki a figyelmet, amit akar. Sokat beszéltek (a leírtak szerint szinte egész nap), lekötöd, nem unatkozik, könnyebb így nem gondolni a másik lányra. Biztosan jól eshet az is, hogy egy másik lánnyal alakul a helyzet és érdeklődnek iránta.
Az ex többszöri felhozása és sztorizgatás róla mond a legtöbbet, nem hiszem hogy te beszélnél erről annak, aki szimpatikus, tetszik. Én nem nagyon foglalkoznék azzal, aki egyszer már pótléknak nézett.
Ha te ennek ellenére megpróbálnád, a kevesebb beszélgetést továbbra is javaslom, nem ártana inkább magában helyre rakni a dolgokat és arra koncentrálni, hogy lezárja a másik lányt, ahelyett hogy arra vár hogy eltereled a gondolatait. Meglehet neki mondani könnyedén, hogy kedvellek, de úgy érzem nem vagy még túl a korábbi lányon, pihentessük ezt. Ehhez őszintén szólva hónapok kellenek, de ha olyan figura, akkor közben összefog jönni mással - legalább megtudod hogy jól döntöttél.
Hiába mondja az ellenkezőjét, ha te nem ezt érzed. Arra figyelj amit csinál és ahogy viselkedik, ne arra amit mond. Bármit lehet mondani. Azzal foglalkozz amit érzel, oka van hogy ez a kétely van benned.
Bocsi, késő van. Szóval redukálni akkor ha eltudnál képzelni valamit pár hónap múlva (erősen pótléknak érezlek, akitől jól esik a figyelem), én viszont hagynám a dolgot (több jelet is adott hogy nincs túl a korábbi lányon), az exei nem az én ügyem és nem is érdekelnek.
Írtad hogy lehet nem voltak együtt, amit nem igazán értek, hogy hogy lett volna akkor az exe. Mindegy, ettől még érzelmileg hozzá kötődik és érződik hogy hiányolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!