Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-19 éves korban, elviszed az autódat szervízbe.
De jól megy egyeseknek! 0.o
Hú én itt nagyon kisebbségben leszek, de igen, tetszik. Még én is kacérkodom alap dolgok megtanulásával, de valahogy sose tudom rávenni magam, pedig hasznos lenne.
Egyébként ez lehet azért is van, mert a bátyám autószerelő, a mindennapjaim része, hogy ilyen sztorikat hallok.
Mondjuk ha a barátom tudna autót szerelni, akkor sem csináltatnék vele komplett motorcserét pl, mivel az időben is sok és magasabb szintű hozzáértés sem árt... De izzócsere, fékbetétcsere még okés.
Nem értem néhány kommentáló hozzáállását🙄
Szerintem igenis előny az ha van egy olyan ismerősöd aki érti a dolgát autószerelés téren! Bár nem vagyok lány, mégis haverom nagyon is jó autó szerelő! Nem egyszer javította meg, sokszor ingyen, az autóm, azóta semmi baja! Tapasztalat hogy amit a haver fillérekből megcsinált, azt máshol több tízezres tételnek számították volna fel!
Szóval a kérdésre a válasz hogy nem is előny, de semmiképp se hátrány!
Ez a kérdés akkor domborodik ki igazán, amikor a belvárosi szépfiú leszólja a csaja előtt az autószerelőket, a pincéreket, az eladókat, bárkit. Aztán másnap -ha szervizbe kell vinni az autót- a műhelyben rögtön átmegy pitiző kiskutyába. Nincs fikázás, MESTER-nek szólítja még az alsó mosót is, és eljátssza nagyhalált amikor meglátja a számlát.
Szánalmas véglény. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!