Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez valakinek tipp?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez valakinek tipp?

Figyelt kérdés

Pl. van két srác, nagyon bejönnek mind a ketten. Viszont az egyikre simán rá tudsz nézni, úgymondd "csodálni" Őt viszont a másik fiúra nagyon nem, mert mindig zavarban érzed magad akkor.

Nem tudom miért vagyok így, miközben az első jobban is tetszik egy kicsivel ha őszinte vagyok... Mégis olyan jóízűen, nem érzem magam zavarban sem, úgy nézegetem...

Ha van tipp akkor írj(privát is jöhet)

2019. júl. 30. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik rajongás csak. Aki melkett zavarban vagy az talán több. De ez csak tipp
2019. júl. 30. 12:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam én is de ha igaza van buddhának, akkor amellett aki az igazi, nem fogsz szorongani.
2019. júl. 30. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!