Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lehetőségeim vannak és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségeim vannak és hogyan ismerkedjek szerintetek?

Figyelt kérdés

Középsulis srác vagyok, csak itt alig vannak lányok a sulimban. Nem vagyok valami közösségi ember pedig szeretnék csak nincsen kikkel...

Nem is beszélek lányokkal pedig alapból szeretek ismerkedni meg új embereket megismerni, meg kimozdulni a komfortzónámból.

Pesti vagyok, sokszor gondoltam (főleg most, hogy jön a nyár) már, hogy ki kéne menni valami buliba de nem is ismerek helyeket és még mindig nincs kivel. Nem sok barátom van és sajnos ők nem így gondolkodnak mint én, csak tanulnak és nem szeretnének költeni pénzt...

Mit tudnék tenni? Sajnos én egyedül nem igazán akarok menni sehova meg csinálni se mert az nekem nagyon gáz. Meg egy buli helyen (ha a példámból indulunk ki) nem is célszerű mert lehetnek gondok vagy akármi, jobb többen menni.

Valaki hasonló helyzetben?

2019. máj. 29. 22:08
 1/6 anonim válasza:

Sziaa.

Szerintem próbáld meg, biztosan van a facen vagy bárhol olyan ismerősöd (pl uncsitesón keresztül) aki ismer lányokat.. hát igen, kicsit nehéz, de próbálj meg hátha a barátaidnak vannak lány ismerősei, akik nem tanulógépek, mint a te barátaid nagy része..

Sok sikert!

2019. máj. 29. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Rokonokon keresztül is lehetetlen, mivel kis család vagyunk + én vagyok a legidősebb, többiek még általános meg ilyesmik🤷‍♂️

Elhiheted próbáltam már mindent, most is ahh csomó jó programot találtam, kedvenc bandám koncertje meg még ilyen retro bulik ahh és senki, nem tudom... Koncertre sem megyek egyedül azért az is durva.

Próbálok haverkodni, nyilván van a suliban ilyen kör ahol járnak koncertre meg bulizni de ők nem vesznek be... Valamiért mindig mögöttem kibeszépnek és úgy szervezik a dologot hogy ne tudjak róla. Szóval nem rajtam múlik vagy nem tudom. Szeretnék szociális életet élni

2019. máj. 29. 22:42
 3/6 anonim válasza:
Hát mondjuk én az internetes ismerkedést annyira nem ajánlom,akkor már különböző rendezvényeken jobban lehet ismerkedni,ott legalább látod személyesen a csajt
2019. máj. 29. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyetlen egyszer voltam ilyen fesztiválon egyedül (egy buliból jöttem haza nyáron ilyen osztály tali volt és 2 megállóra volt tőlem ez a fesztivál) és mondtam akkor megnézem mert elég korán vége lett a találkozónak (nem csodálkoztam) és igaziból még így, hogy volt bennem meg ott is leültem inni meg voltam ott a koncerten tombolóban elől nem éreztem annyira jónak ismerkedés szempontjából...

Semmi nem volt, csak nem éreztem gáznak mert az volt bennem ma úgy is találkoztam sok ismerőssel meg volt is bennem szóval teljesen le*zartam :D

De nem tudom, nem is vált be szóval nem hiszem ezt eljátszanám mégegyszer

2019. máj. 29. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Fuu én is pont így vagyok vele csak az én sulim lánnyokal van tele.

16L

2019. máj. 30. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam is az a gond hogy nincs kivel menni pedig van egy csomó program amire szívesen mennék.

Egyedül meg nem izgalmas valóban.

2019. máj. 30. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!