Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek meg egy olyan fiúval akit nem érdeklek?
Figyelt kérdés
Középsulis vagyok. Ez a fiú a haverom, rendes velem. Viszont ő magától nem jön oda dumálni, mindig én szoktam és általában akkor se tudok vele rendesen beszélgetni mert inkább a barátaival kommunikál, plussz egy idő után távolodik el tőlem és a végén már 1 méterrel arrébb beszélget valakivel. Ha ráírok alig bír visszaírni vagy egyáltalán nem. Beszélgettem vele arról hogy szeretnék barátokat szerezni, erre nem azt mondta hogy vele talizhatok ha magányos vagyok, hanem annyit mondott rá hogy ő se érti miért nincsenek barátaim pedig jó csaj vagyok. Azt is mondta hogy pont az esete vagyok, pedig a testbeszédéből meg mindenből úgy tűnik hogy nem érdeklem. Köszönni öleléssel szoktunk egymásnak, de akkor is ez csak egy ilyen haveri kapcsolat. És szeretnék vele lógni meg legalább barátja lenni. De az agyára se szeretnék menni. Ilyenkor mit tudok csinálni?2018. ápr. 12. 20:45
2/4 anonim válasza:
szerintem hulye, vagy csak meg nem tudja h mi az a csaj, hagyd, de figyeld, egyszer felebred es ha meg erdekel a tema akk kezd ujra, azt h o fog kezdemenyezni nem hiszem
3/4 anonim válasza:
"ő se érti miért nincsenek barátaim pedig jó csaj vagyok"
Igen, végülis ez a legfontosabb egy barátban, hogy jó csaj legyen...
4/4 anonim válasza:
Szerintem,ha egy ideig kicsit nem figyelsz rám,nem mész oda,nem írsz rá stb. magától fog kezdeményezni.Ha nem futsz az emberek után ez feltűnik neki,és ő fog futni utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!