Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, hogyan ismerkedjek meg vele? 17/F
Figyelt kérdés
Van egy lány a gimiben, akivel egy évfolyamba járok, van is néhány közös óránk. Már elsőben észrevettem, hogy nagyon magánakvaló, mindig egyedül van és zenét hallgat. Amúgy egy nagyon gyönyörű csajról van szó, meg különleges, mert félig fekete. Ő az egyetlen ilyen egzotikusabb ember a suliban. Most nyáron nekünk a srácokkal volt egy ilyen iszogatos este és nyilván szóba kerültek a csajok. Őt is mondták, hogy nem rossz.. De azt mondják róla, hogy erősen drog függő és balhés. Pedig egyáltalán nem tűnik olyan csajnak. Szerintetek szeptemberben beszéljek vele személyesen, vagy írjak rá esetleg? Nagyon megszeretnem ismerni, még soha senkinél nem éreztem ezt.2019. júl. 27. 16:22
1/4 anonim válasza:
Figyelj, beszélgess vele. Így legalább te is megismered és tudni fogod, hogy valósak-e az állítások vagy sem.
2/4 anonim válasza:
Ne varj szeptemberig. Irj ra most:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem, se várj szeptemberig. Írj neki és hívd el fagyizni. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem írj neki és lépd meg valami olyannal amit szeret csinálni. (Pl. Mondjuk ha imádja a lemezeket vidd el egy lemez boltba, bocsi ez az én példám volt de bármi) Nézd meg az oldalait kérdezd meg a barátnőit és találd ki hogy szerinted mivel lépheted meg. Szerintem azonnal leveszed a lábáról ezzel. Ha akarsz írj privátot nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!