Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek egyszer tetszettünk, annak meglehet h mindig tetszeni fogunk?
Figyelt kérdés
Ha nem változik az illető,szval ugyan olyan marad!2019. júl. 24. 09:42
1/8 anonim válasza:
Változó. Van olyan aki nekem tetszett, de már elmúlt ez a fajta vonzalom,valaki még évek múlva is tetszik,vagy többet érzek iránta csak már nem beszélgetünk.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Legalábbis nekem nem. Volt, aki nagyon tetszett. De ahogy jobban megismertem, már nem. Vagy akivel együtt is voltunk és nagyon megbántott, abból kiábrándultam és már külsőre sincs rám olyan hatással, mint régen.
Szóval, hiába nem változik, ha te változtál, máshogy látod a dolgokat, más fontos neked.
3/8 anonim válasza:
Igen, csak néha változik az érzése, vagy folyamatosan gyengül a vonzalom
4/8 anonim válasza:
Van egy fiú, akivel már harmadszor járok, és még mindig ugyanolyan aranyos jó fej, és még mindig vlm akar lenni, és szeret, elfogad...szvl szentem lehet...nagyon is!
5/8 anonim válasza:
Ez változó.
Van olyan aki tetszett most meg azon csodálkozom hogy hogyan tetszhetett.
Viszont van olyan is aki még mindig zavarba hoz ha látom.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!!ment a zöld!!:)
2019. júl. 24. 17:13
7/8 anonim válasza:
Van 1-2 srác, aki régesrégen tetszett nekem és mára nem sokat változtak vagy ha mégis akkor pont hogy jó irányba, azaz "kikupálódtak", mégsem jönnek már be, mert szimplán nem az eseteim.
8/8 anonim válasza:
Én az #1-sel értek egyet évekota tetszik 1 nő, misem beszélünk egymással vagyis ő nem beszélvelem..
Nemtudomkiverni a fejemből talán mert ő álmaim nője<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!