Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sikerül visszaváltoznom?
Figyelt kérdés
Mindig mondogattam magamnak,hogy nem kell senki mert csalódás lenne a vége..megint. És elég sokáig így álltam a dologhoz,nagyon sok minden történt,és utána úgy voltam vele hogy najó,kell valaki mellém. De csalódtam,megint,és ribisebb lettem sokkal,azelőtt nem adtam csak úgy oda magamat másnak,de az elmúlt bulikban leszartam,mert elegem volt,dee megbántam. Jó volt,persze,de nem szabad ilyennek lennem. Nem ez vagyok. Félek nem tudok olyan lenni mint azelőtt. Minden erőmön azon leszek. +ezt jól esett leírni!:D2019. júl. 31. 20:40
1/3 anonim válasza:
Igazából ezen a gyk. nem nagyon tud segíteni. Csak rajtad múlik, hogy hogy tartod magad és hogy viselkedsz.
2/3 anonim válasza:
Ha már azt írtad ribi vagy, akarsz találkozni? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!