Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, csak én gondolom így egyedüli fiúként, hogy ez nem volt fiúhoz méltó?
Szerintem hagyd ezt az egészet. Normális lány nem igen értékeli, ha szépen szólva ölik egymást a fiúk, és ha van benned valmennyi tartás akkor amúgy se ereszkedj le erre a szintre. Lányoknál sem valami díjazandó, ha olyan fazonúra tépik egymást mint az elhasznált Barbie babát egy faszi miatt ( mondjuk én jókat röhögök rajtuk ha látok ilyet :"D )
Ha zavar, vagy gáz az, hogy megtudnak tépni akkor vágd le a hajad, vagy te is tépd az övét. A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ha van eszed nem méaz bele több ilyen összekapásba, ha meg nem akkor kopasz leszel rövid időn belül. Én inkább elkezdeném meghódítani a kishölgyet, nem pedig kakaskodásaal foglalkoznék.
Nem ütőképes ember. Már csak az lenne a poén, ha karmolt, csipkedett és harapott is volna.
20/f
Győztesen kerültél ki az összecsapásból, mert
- bebizonyítottad a lánynak, hogy tudsz veszíteni,
- ugyanakkor megmutattad, mi történik, ha ellentmondani mer neked.
.
Az igazi nyertes a lány, mert meglátta, egyikőtökkel sem szabad közelebbi kapcsolatba kerülni.
A kérdésben azt vizsgáljuk, hogy "férfias" megmozdulás volt a hajtépés vagy sem, nem pedig azt hogy normális dolog verekedni vagy sem.
Hajat markolni verekedés közben tabu téma, ugyanaz mint a szakáll és a nemi szerv. Egyértelműen nem volt fair "küzdelem", de persze ilyen piti verekedéseknél tök mindegy.
Ha le akarsz süllyedni a szintjére, akkor nyugodtan veresd meg mással, vagy csináld ugyanezt, bár a helyedben sokkal érettebben kezelném a szituációt és ignorálnám a srácot innentől.
Igazából én lány vagyok,de két fiúnak is tetszem és hát eléggé durván beszelnek egymasnak meg mindig „veletlenzl" egymásnak megy a valluk
És az egyikkel sokkal jobba vagyok mint a másikkal és hát ez a masiknak nem esik jól!
De azért verekedesig meg nem fajult a helyzet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!