Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én gondolom így?
A legjobb fiú barátom régebben beajánlotta a haverját, mivel nem olt barátnője.
Elkezdtem beszélgetni a fiúval, de ő hülyéskedett és utána nem is beszéltünk.
Aztán tegnap írt a legjobb fiú barátom, hogy a haverjának tetszem és elküldte a képeket amit a haverjával beszélgetett és komolyan gondolja a dolgokat.Nem mert rám írni mert fél attól hogy nem írnék neki vissza és nagyon beégette magát.
A legjobb fiú barátom miatt ráírtam, de nem sokat beszélgettünk.
Megmutattam neki a képeket és mondta hogy eléggé ciki ez neki.
Aztán odaírtam hogy értem és ennyi volt a beszélgetés.
Nem kért bocsánatot, nem kezdeményez és nem is értem.Ha tényleg olyan komolyan gondolja akkor kezdeményezne nem?
Mert én így nem hiszem el.
18/f és 17/l
Már nem azért, de miért is kéne neki bocsánatot kérni? Mert tetszel neki?
Vagy azért mert fél? Esetleg mert nem ír rád? Kicsit legyél vele toleránsabb, értsd meg hogy ő félénkebb, és aképpen viszonyulj hozzá. Semmiképp se úgy, hogy még mutogatod neki a közte és közös barátotok közti üzenetváltásait, mert ezzel kellemetlen helyzebe hozod (amitől mégjobban elzárkózik),és csak olyan mintha számonkérnéd, és kikérnéd magadnak(??), ahelyett hogy érdeklődést mutatnál felé(ha neked is bejön). A szándéka lehet komoly attól függetlenül hogy nem ír,ugyanis annak meg van az oka (az üzentváltásokban leírta hogy fél, tart attól hogy nem írnál vissza stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!