Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fender vagy Marshall?

Fender vagy Marshall?

Figyelt kérdés
Melyik gyártó gitárkombói jobbak?

2019. júl. 22. 17:46
 1/7 Mojjo ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen árkategóriában, milyen zenére, melyik konkrét modell, milyen az ízlésed stb stb...
2019. júl. 22. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Black metalra, mondjuk egy normálisabb multieffekttel, elsősorban gyakorlásra, meg max később kisebb helyeken fellépni. árkategóriában talán úgy 100-150 ezer Ft-ig.
2019. júl. 22. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Az említett műfajra én egyiket sem ajánlanám ebben az árkategóriában. Ha muszáj lenne választani akkor inkább a marshall mg széria vagy használtan egy ma szériás kb 50w os kivitelben. Mg-ből lehet 100as vagy akár a 2x50wos kéthangszórós változat.
2019. júl. 22. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pl most alkalmi vétel lehet.

2019. júl. 22. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
De egy blackstar vagy egy Boss katana 100x jobb választás ebben az árkategóriában
2019. júl. 22. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A Fender nekem egy inkább cleanebb erősítő még a Marshall Rockosabb. Én ha a kettő közül kell választani mondjuk a DSL-t mondanám. A 401 40w pont belefér használtan. Max. veszel hozzá egy két pedált. Nekem nagyon tetszett. De a Blackstar-egy eléggé metálos erősítőcsalád. Nekem azok is tetszenek. Fej+láda ennyiből nem fog kijönni. Modellezőset csak akkor ajánlanék ha sok műfajt játszol (és azok különbözőek, tehát nem Hard rock-Heavy metál.), vagy sok műfajt szeretsz, és még nem találtad meg a saját hangzásod. Én próbálgattam modellezős kombókat, de nekem nagyon mű torzításuk volt. Olyan igazán gagyi, hiába egy közel 100 ezresről volt szó. Ha csak nem Kempler vagy valami hasonló nem vennék.
2019. júl. 23. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Black metálra bármelyik mezei kenyérpirító tökéletes lesz. Viccen kívül: én inkább egy Peavey 6505 kombót ajánlanék. Kicsivel töbve kerül, de jobban jársz, mint a Marshall/Fender cuccokkal. Legalábbis ebben az árrésben.
2019. júl. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!