Melyik a jobb gitár kombó? Marshall Valvestate 80V előfokcsöves 80W-os, vagy : Marshall MG100DFX 100W-os digitális effektekkel ?
Csak ma tudok elmenni érte, mert messze van, s csak most lenne rá időm, s nem tudom, hogy melyik a jobb !
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Akkor válaszoljál rá légy szíves!
Nem tudom még kiemelni, nekem még sűrgős lenne!
Köszi a választ!
Rock, hard rock, blues rock, metál.
60as évek végétől 90es elejéig.
Ebben benne van a Led Zeppelin, a Deep Purple, ACDC, Black Sabbath, ZZTop, Pink Floyd , Guns n Roses, meg Jimi Hendrix.
De amúgy Deák Bill és P.mobil is, amit szoktam játszogatni.
Illetve, ha majd jobb leszek, akkor majd Radics Béla is tervben lesz.
Egyenlőre(!) még csak itthoni gyakorlásra, de esetleg házi buliban, vagy kerthelységben is használnám majd.
Használtat vennék, mert jókat ki lehet fogni már 50K körül is, de első sorban Marshall érdekelne.
Ez a kettő közül melyik lenne a jobb, vagy mi van még hasonló árkategben, az érdekelne.
Mondom mégegyszer, hogy még egyenlőre otthoni használatra kéne, tehát nem kellenek még pár100ezres erősítők/kombók.
Ha majd jobb leszek, és pénzem is lesz rá, akkor majd veszek olyat.
De most egyenlőre ebből a pénzből szeretném kihozni a "legjobbat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!