Akusztikus vagy elektronikus zene, melyiket kedvelitek jobban, vagy esetleg mindkettő?
Hallgatás szempontjából számomra nem tényező a zene előállításának módja.
Mindenesetre a legtöbb zene, amit hallgatok, az is-is - szerintem amúgy ez a legtöbb emberre igaz, aki nem csak vokál nélküli full-elektronikus zenét hallgat.
Mindkettőnek megvan a maga szépsége, én inkább elektronikusat hallgatok, de csak az undergroundot, ami a rádióban megy, az jellegtelen, unalmas. Akusztikusból főleg a rockot szeretem, mást nemigen,de abból se veszek be mindent.
Ja és készülj az elvakult, az a zene amit hangszeren játszanak válaszokra.
A jazz az akusztikus vagy elektronikus műfaj? Ha valaki bedugja a billentyűs hangszerét a konnektorba, akkor már utóbbi...
Szerintem ma már annyira nincs értelme megkülönböztetni a kettőt, hiszen az elektronikus hangszereknél eleve hangosítási céllal jelent meg először a villanyáram, aztán jöttek azok a kísérletek, hogy na akkor próbáljuk meg a drága analóg hangszereket olcsóbban, elektronikus úton helyettesíteni (és működött), amiből megint szerteágazó projektek nőttek ki, hogy ne csak helyettesítsük, de próbáljunk meg új hangokat is létrehozni, amik mondjuk többnyire már inkább kudarcot vallottak, mert ma a legvadabb zenei stílusok is általában már ismert hangszerek hangzását imitálják (legalábbis régen láttam már valakit vadabb szintetizátor vagy MIDI gitár akkordokkal befutni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!