Epiphone Les Paul AFD (Slash), vagy Epiphone Les Paul Standard MG, melyiket javasolnátok, és miért?
Sokan azt állítják, hogy a Slash féle Epiphone AFD jobb, mint a Standard társa, ráadásul kb. fele annyiba kerül.
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek a két gitárról.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat, javaslatokat, véleményeket.
Vintage a legjobb közülük.
Én is azt használok,Slash signature Seymour Duncan szettel és kegyetlen jól hozza Slash hangzásvilágát.
Köszönöm a gyors választ és a javaslatot!
Én is a Vintage-t preferálom mindközül, ugyanakkor egyik ismerősöm (hobbi gitáros) úgy véli, hogy az Epiphone LP Standard megbízhatóbb.
Várom a további javaslatokat, véleményeket!
Hát igen, valótlannak tűnik, kb. mint dizelmozdony a himalája tetején, (fele annyiért sokkal jobbat?) de sokan esküsznek a Slash AFD szériára...
Vintage V100 - as marad az 1. helyen, utána pedig az Epi Standard arra az esetre, ha a Vintage v100-as már nem lesz raktáron.
Javasolták nekem még a Harley Benton SC-550 Paradise széríát, erről ti hogy vélelkedtek?
Neten olvasgattam róla, van bőven Pro / Kontra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!