Epiphone Les Paul Custom Pro vs. Ibanez rg350 DXZ WH vs. Jackson Soloist SLX SW?
KEmény rockra,illetve slashes témákhoz kellene...
Jackson
Epi
Ibanez
Látom igencsak szereted a fehér színt :-)
Ahhoz képest hogy a rockerek általában feketebe oltoznek és a gitárjuk is sötét...
Les paul forever!
Hát nem tudom...
Probald ki mindet!
Nos,nézzük a tényeket.
1.Slash Les Paul gitárokat használ,ezért valószínűleg a les paullal könnyebben el lehet érni slash hangzását.
2.Egy les paul és 2 superstrat forma,ez már elég nagy különbség formában,hangzásban,érintők számában,stb.
3.Ibanez 3 hangszedő.Engem zavar hogyha 3 hangszedő van,egyszerűen nincs annyi helyem játszani,de ez megszokás kérdése,igazából nem is használok ilyen gitárt,csak kipróbáltam.
4.Tremoló ilyen árkategóriában már valószínűleg jó,de semmi sem biztos,ki kell próbálni.Valamint sokat dob az áron.
A lényeg,hogy menj el egy hangszerboltba,próbálj ki hangszereket,és az alapján válassz,ne bízd a véletlenre.
7#
Ilyen "tényeket" ba**dmeg... :D
Ki a francot érdekel Slash? Nem mindenki annak a sablongitárosnak a hangzását szeretné elérni... meg amúgy is, senkit sem szabad utánozni.
Drága barátom,úgy érzem vagyok olyan intelligens hogy nem fogok elkezdeni anyázni.
Ezért csak annyit kérnék tőled,hogy olvasd el a leírást.
Másrészt pedig bocs hogy azt írtam,hogy tényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!