Ibanez vagy Jackson?
Meg hadd tegyem hozzá, Ibanezben és Jacksonban is vehetsz úgymond "gagyi kínai szart" meg profi hangszert.
Ha 2 konkrét gitárt mondasz, akkor talán lehet beszélgetni róla hogy melyik miben jobb. De semmilyen márkát nem lehet összehasonlítani egy másikkal, csak úgy, mint márka..
Noshát,
Nekem mostanáig Ibanezem volt, én épp most cserélek Jacksonra. Majd január 20 körül fog megjönni. Majd akkor megmondom, melyik jobb a két fajta közül. (de persze ez is csak 2 modell közti különbség...szóval igazából semmit se ér a dolog.)
Megjött a Jacksonom, (jókora késéssel)
tessék összehasonlítom neked:
Ibanez GRG270B volt Jackson JS32T Kelly lett.
Ibanez kényelmes nyak, változatos hangzásvilág, bár eléggé hogyismondjam... "egyhangú" tehát hiába állítgatod, mindig megmarad a rá jellemző hang. Tremoló használhatatlan.
a hangolást jól tartja.
Jackson:
Metálosabb hangzás, telt és erőteljes hangzás.. tiszta hangja nem a legjobb. Eléggé rossz a súlyeloszlása, kicsit kényelmetlenebb a nyaka is, viszont a hangja sokkal karakteresebb. (alaka meg jobban is néz ki, de ez egyéni ízlés) tremolója tökéletes szuperál, használható.
összeségében:
Ibanez változatosabb hangzású, viszont mégis egyfajta hangzású, bonyolult ez.. a Jackson főképp "erősebb" zenékhez javasolt. A Jackson tremolója jól szuperál, az Ibanezé használhatatlan (lötyög, kiesik)
ha engem kérdezel, Jacksont mondanám.
DE!!!!! ez is csak 1-1 fajtája mind két márkának, szóval még mindig nem mérvadó, hacsak nem ilyet veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!