Szerintetek melyek a leg túlértékeltebb zenekarok a világon?
Szerintem a Green Day, Nirvana, Ramones, Sex Pistols, Aerosmith, U2, Oasis, Red Hot Chili Peppers. Semmi nem fogott meg a zenéjükben. Mégis mindenki oda meg vissza van tőlük. Ja, és hogy tisztázzuk: nem vagyok sem divatmajom, sem 10 éves, sem Lady Gaga/Justin Bieber stb. rajongó, szóval ezeket a kommenteket kérem, mellőzzük. Ezt a két zenekart ugyan szeretem, de attól még túlértékeltnek tartom őket: Queen és AC/DC. Előbbi azért, mert sokan azt mondják rájuk, hogy "a világ legnagyobb zenekara", és nem tudok rájönni, hogy miért. Utóbbi pedig azért, mert a fejhangú vinnyogást leszámítva semmi különös nincs a zenéjükben.
Figyelem! Attól, mert én nem szeretem a fent felsorolt zenei társulatokat (a Queen-t és az AC/DC-t leszámítva) attól természetesen másnak még tetszhet, hiszen mindenkinek más az ízlése. Biztos jó együttesek ezek, csak engem nem fogott meg semmi bennük.
Bunkó és durva kommenteket nem kérek, köszönöm szépen. Szóval a kérdés adott: szerintetek melyek a leg-túlértékeltebb együttesek a világon?
Nem játszom, és nem minden kérdésnél. Ez a kérdés számomra értelmetlen, próbálok rájönni mit szeretett volna megtudni belőle a kérdező, hátha akkor tudok rá válaszolni.
Az a kérdés, hogy a véleményemhez képest mi a véleményem mások véleményéről. És velem van a baj?
Az általad felsorolt bandák maradandót alkottak, bekerültek a Rock Halhatatlanjai közé...no, mindegy.
Ezzel az erővel minden mainstream előadóra rá lehet fogni, hogy túlértékelt: mert felkapottak, sokat játsszák a dalaikat, könyveket adnak ki róluk, ruhadarabokon jelenik meg a nevük, képük, stb.
Én azokat tartom túlértékeltnek, akik annyira nem nagy számok de jól el tudják magukat adni, illetve inkább őket futtatják ügyesen...A véleményem szerint pl. a manapság menő Maroon 5 ilyen.
A magyarok közül pedig az LGT-t tartják a "leg-leg"-nek: engem spéci se a zene, se a szövegek, se Presser énekhangja nem vágott a földhöz sosem.
Hát, igen, ez szubjektív...
Hasonlóképp vagyunk a filmekkel, sorozatokkal, sikerkönyvekkel, stb.
Nem zenekar ugyan, de Billie Eilish. Mindenhol őt látni, de semmi nagyon vagy újat nem csinált. Ide tartozik még Shawn Mendes és Ed Sheeran is.
Linkin Park
AC/DC
Metallica
Panic! at the Disco
Imagine Dragons
Maroon 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!