Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyek a leg...

Szerintetek melyek a leg túlértékeltebb zenekarok a világon?

Figyelt kérdés

Szerintem a Green Day, Nirvana, Ramones, Sex Pistols, Aerosmith, U2, Oasis, Red Hot Chili Peppers. Semmi nem fogott meg a zenéjükben. Mégis mindenki oda meg vissza van tőlük. Ja, és hogy tisztázzuk: nem vagyok sem divatmajom, sem 10 éves, sem Lady Gaga/Justin Bieber stb. rajongó, szóval ezeket a kommenteket kérem, mellőzzük. Ezt a két zenekart ugyan szeretem, de attól még túlértékeltnek tartom őket: Queen és AC/DC. Előbbi azért, mert sokan azt mondják rájuk, hogy "a világ legnagyobb zenekara", és nem tudok rájönni, hogy miért. Utóbbi pedig azért, mert a fejhangú vinnyogást leszámítva semmi különös nincs a zenéjükben.

Figyelem! Attól, mert én nem szeretem a fent felsorolt zenei társulatokat (a Queen-t és az AC/DC-t leszámítva) attól természetesen másnak még tetszhet, hiszen mindenkinek más az ízlése. Biztos jó együttesek ezek, csak engem nem fogott meg semmi bennük.

Bunkó és durva kommenteket nem kérek, köszönöm szépen. Szóval a kérdés adott: szerintetek melyek a leg-túlértékeltebb együttesek a világon?

2019. jún. 17. 13:54
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
A Sabaton az egyik kedvencem. A Linkin Park pedig megint egy olyan együttes, amely körül sosem értettem a felhajtást.
2019. jún. 17. 17:14
 12/34 anonim ***** válasza:
94%

"attól természetesen másnak még tetszhet, hiszen mindenkinek más az ízlése. Biztos jó együttesek ezek, csak engem nem fogott meg semmi bennük"

Most, magadnak mondasz ellent, mert eszerint, amit itt idéztem tőled, mégsem tartod őket túlértékeltnek, sőt kellően objektíven megítélted, hogy az ellenszenved ellenére még lehetnek jók.... Akkor most mi van? :D

Egyébként már ne is haragudjatok, de a Ramones és a Sex Pistols is korszakalkotó, a Red Hot rendkívül egyedi és különleges hangzású, az Oasis meg a britpop egyik legjobbja. Nem tudom, ezeket hogy lehet túlértékeltnek nevezni.

Inkább akkor a Queen, az Ac/dc, és az Aerosmith körül túlzott a rajongás. (bár sokan fel sem fogják, hogy a Queennek volt 3 rendkívül jó progresszív rock albuma, amiket inkább alulértékeltnek lehet nevezni)

2019. jún. 17. 17:24
 13/34 A kérdező kommentje:

"objektíven megítélted, hogy az ellenszenved ellenére lehetnek jók"

LehetNEK jók. De nem azok. Szerintem. Csak sokan úgy tartják, hogy jó együttesek. De ne erről beszéljünk.

2019. jún. 17. 17:34
 14/34 anonim ***** válasza:
89%
Az LP sok metalosnak adta meg az "alaphangot". Vagy minimum rock kedvelőknek. Én is velük kezdtem,az első két album hihetetlen jó,de a többi is jó a maga módján,csak kicsit open minded-nak kell lenni. Egyáltalán nem túlértékelt banda.
2019. jún. 17. 18:28
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Mi a viszonyítási alap? Melyik értékrendszer szerint?
2019. jún. 17. 22:29
 16/34 A kérdező kommentje:
A viszonyítási alap a te véleményed.
2019. jún. 17. 23:04
 17/34 anonim ***** válasza:
94%

A Green Day egy punk-rock/pop-punk zenekar, így metálzenei megoldásokat és nagy zenei virtuózságot nem is kell várni tőlük.

Viszont ők voltak az egyik úttörői annak, hogy a rockzene megjelenhetett a mainstream médiában, így szerintem már csak ezért is megérdemlik a tiszteletet.

Az American Idiot albumuk pedig meg már hiába lesz idén tizenöt éves, még mindig egy 10/10-es mestermunka.

2019. jún. 17. 23:06
 18/34 anonim ***** válasza:
6%
De hogy? Hogy kiválasztom a szerintem valaha létező minden tekintetben legeslegjobb bandát, és ahhoz képest megnézem, hogy a többit többen szerették/több díjjat kaptak/többször játszák őket mint a szerintem legjobb és ha igen, akkor azok túlértékeltek lesznek?
2019. jún. 17. 23:12
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem, mirőlszól. Nem tudom, miért komplikálod ezt túl. Egyszerűen döntsd el, hogy szerinted melyik a világ leg-túlértékeltebb együttese. Többet is mondhatsz.
2019. jún. 17. 23:42
 20/34 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom mit jelent a túlértékelt. Rosszabb zenét játszik mint amennyien szeretik?
2019. jún. 18. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!