Paddy and the rats - hasonló zenekarok?
Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Bloody Irish Boys, illetve a műfaj megalapítói, The Pogues (ők még torzító nélkül nyomták).
Magyarországon még a Firkin játszik hasonló zenét, de ők inkább népdalfeldolgozásokat.
Szuper, köszönöm!
Ti egyébként mit gondoltok az ilyen zenéről?
#4 Bírom az ír népzenét, a punk rockot, meg a műfajötvöző zenéket, szóval az ilyesmit is szeretem, de kilóra nem hallgatok sokat, nagyrészt le vagyok ragadva a Flogging Molly-nál. :D Kedvenc számom tőlük a Black Friday Rule.
(első voltam)
Alestorm még, bár ez skót kalózmetált játszik, de érdekes lehet :D Amúgy a Dropkick Murphys nagyon jó még ilyen íres punkos stílusban.
A Paddyt én is nagyon szeretem, nekem is van bakelitem, tegnap szereztem, dedikáltattam is velük! Igazából nekem is hangulatzene a műfaj, de őket bármikor elhallgatom ,és ha tehetem minden budapesti koncertjükön ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!