Lányok ti örülnétek ennek? =)
Figyelt kérdés
Barátnőmnek el szeretném játszani gitáron énekkel a Grenmától a Pont így című számot feltenni youtubera és elküldeni neki a linket=) Csak picit félős vagyok. a hangom szerintem jó ehhez a számhoz meg alapból picit mélyebben játszom. Szerintetek? belevágjak?2010. júl. 8. 11:21
1/5 anonim válasza:
Ha a youtube-on megtalálja más a vidit, és nem tetszik neki szét fog szedni téged a kritikájával. Szerintem zenei fájlban küld el neki.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lesz a youtube-on is! max ha nagyon sok negatív kommentet kapsz, később leszeded a vidit.
Ú, én örülnék neki nagyon! :)
4/5 anonim válasza:
Jaj de aranyos vagy:)
Én nagyon,de nagyon örülnék neki!!!Sok sikert:)
Az 100,hogy tetszeni fog neki,nekem még akkor is tetszene,ha rossz a hangjaxD
5/5 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, főleg, hogy imádom The Grenmát.:)
Biztos tetszeni fog neki..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!