Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én gyűlölöm ennyire a...

Csak én gyűlölöm ennyire a mai (mainstream) pop zenét?

Figyelt kérdés

Igaz, rockzenén nöttem fel, elektromos gitározok is, de akkor sem tudom felfogni miért olyan jó egy Ariana Grande vagy pl egy Drake dal. Elég egyszer meghallanom a rádióban őket s tönkreteszik az idegrendszerem. A másik dolog hogy alig tudom megkülömböztetni őket egymástól, annyira egy sémára épülnek. A 0 tartalomról nem is beszélek.Tisztelet a , ,,kivételeknek" mint pl Adele. És ezeknek van 1milliárdos megtekintésük?? Oda jutottam hogy szívesebben elviselem a manele-t,(Erdélyi vagyok) legalább java részükben fellelhetőek az élő hangszerek.

Persze tudom, mindenkinek más az ízlése, sokan szidnak hogy mindenbe belekötök, de szerintem tragikus hogy a média ennyire szenny lett.Ha az osztályba hangszórón berak valaki valamit már menekülök mert félek agyvérzést kapok:)))

Kíváncsi vagyok, érez e valaki hasonlóan? 17/f

2019. máj. 18. 23:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok metal fanatikus:)) hallgatok pop zenét is, igaz elvontat és csak ritkán.(inkább 80-as évek, alternatív pop). Persze ugyanúgy van a rockzenéből is alja kategória, szóval valóban merész állítás hogy unblock a popzene szar, nem is erről beszéltem...
2019. máj. 20. 00:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Arra próbáltam utalni a fentiekben, hogy ezek a dolgok nagyon negatív hatással vannak az idegeimre, és rossz érzéseket generálnák bennem. Nyilván egyedi eset vagyok aki ennyire érzékeny ezekre.

S nem azért mondom mert fanatikus vagyok, vagy mert annyira lázadnék.. Jó na van stoner rock bandám:))

2019. máj. 20. 00:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak hogy ne mondjátok hogy le vagyok ragadva, szoktam egyházi zenét is játszani. Részben rá is vagyok kényszerűlve.
2019. máj. 20. 00:40
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Póbáld figyelmen kívül hagyni. Kommersz, szenny mindig volt, és mindig lesz. Ez ellen nem lehet tenni, van rá kereslet, mert olcsó, és könnyen szórakoztató az átlagembernek. Mindig vannak új divatok, amik valakinek nem jönnek be (jelen esetben az említettek közül pl. a Drake féle zene, amit például közösen nem bírunk, Ariana Grande szimplán nem zavar). A traptől ki tudnék ugrani az ablakon, de már megtanultam nem oda figyelni, olyankor elfoglalom magam valamivel. Esetleg rakj be te is zenét, a sajátjaid közül, amiről azt gondolod bejönne nekik.
2019. máj. 20. 07:23
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen egyetértek veled és látom beléd is kötnek itt, mondjuk itt mindig azt csinálják. De én ha erre gondolok nagyon fájdalmasan és csalódottan érzek. Nem olyan könnyű tullépni azon ha az egész generációd ezt a zenét hallgatja és az a menő aki szintén így tesz. Te meg valami ürlényként sétálsz köztük és ha azt mondod van otthon egy lemezlejatszód azt mondják hú, de jó. De azt se tudják mit kéne azon halgatni. Meg hogy ma már minek? Minek egyáltalán régi zenét hallgatni?

Az én válaszom erre annyi hogy mert régen a zene sokkal többet jelentett az embereknek. Összefogta a nemzedékeket és olyan hatása volt ami ma már, nos nincs. De ha azokat a 70- 80-as évekbeli számokat halgatom kicsit mégis úgy érzem hogy valami mást is jelentett egyszer a zene minthogy HDs klippekben nézzem ahogy a szeletelős ritmusokra twerkelnek, vagy a kocsijuk elött mutogatnak az énekesek. Ez így talán kicsit zavaros, de túl sok érzésem van a témával kapcsolatban ahhoz hogy beszélni tudjak értelmesen róla :)

18/L

2019. máj. 21. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Te meg valami ürlényként sétálsz köztük és ha azt mondod van otthon egy lemezlejatszód azt mondják hú, de jó. De azt se tudják mit kéne azon halgatni. Meg hogy ma már minek? Minek egyáltalán régi zenét hallgatni?"

Nem gondolom azt, hogy a régi zene jó, a mai meg szenny, és most jön a csavar, van otthon lemezjátszóm, plusz vaskos gyűjteményem a 60as-90es evek zenéiből, tűzdelve pár 00es évek zenéiből utólag kiadott media marktos koronggal. Emellett szoktam cd hallgatni, és a telefonom rogyadozik a zenéktől. Bírom a Strawberry Swing klipjét HDben, és bírom Bowie Floor Showját full homályban. Ez már magas neked, mi?

Vágom, hogy itt minden elfogult "régizene" fanatikus extrém különlegesnek akarja érezni magát, de higgyétek el, nem ettől lesztek azok. Van lemezjátszód, és tudod, mit kell rajta hallgatni. Hű, elképesztően egyedi, és okos vagy, egy igazi űrlény, taps, taps.

2019. máj. 22. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha van egy jó füllhallgatód, vagy egy jó hangszóród, akkor Jinjer - Pisces

Ez majd megtisztít a pop zenétől.

2019. máj. 26. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el, nem vagy egyedül. Nekem egyébként nincs bajom a popzenével, a régiek közül elég sokat szeretek. De ezek az újak valami iszonyatosan kaka zenék, és most finoman fogalmaztam. Kishúgom szereti, és a kedvéért meghallgatom, de amúgy szörnyű.
2019. jún. 17. 12:53
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

Kit érdekel a rock, vagy a metal? Mind egyforma, jóformán, ugyanazok a riffek mindenhol, talán a szóló, ami különbözik egyik, másik zenekartól, kevés a jó és értékelhető zenekar, de a mai kor metal és rock zenéi unalmasak és simán lehet őket a trash kategóriába sorolni. 17 éve hallgatom ezeket a műfajokat és már egy jó ideje unom is. Unalmas ám mindig ugyanazt hallgatni, ugyanazok az ütemek, riffek, lehet itt azzal jönni, hogy különböznek, meg mit tudom én, de akinek van füle, az igenis hallja, hogy semmibe nem különböznek egymástól az együttesek. Én más műfajt is hallgatok, trap, rap, techno, trance, POPZENE, mindig is meghallgattam a popzenét, mert szeretem. Kit érdekel a metal manapság? Az mitől lenne intelligensebb műfaj? A sok hülye rázza rá a fejét, tombol, úgy viselkednek, mint az állatok, nem is egy zenekarnak a koncertjén történt haláleset. Kérdem én! Ez normális dolog?? Nem, egyáltalán nem az! Ezért soha nem is voltam ilyen koncerten, mert ott az emberek, állatokká válnak. A sok idióta birka, ha azt mondja nekik az énekes, hogy ugráljanak, akkor úgyis tesznek, láttam ezt Slipknot koncerten, az Ektomorf frontembere is simán ráveszi az embereket, hogy tegyenek így, de a metal és rock zene fanok az intelligensek, hogyne, persze! Hülyék, mint a fasszom, de az is okosabb, mert, ha akció van, azonnal reagál.

30F

2022. aug. 9. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!