Kik manapság a legjobb mainstream rapperek?
A rapper alatt nem a Lil Uzi Vert féléket értem, az se baj ha trap, de ne ének legyen, hanem rap.
És lehetőleg a szöveg is szóljon valamiről, ne Drake, Wiz, Lil Wayne vagy xxxtentaction szint legyen
A kérdésre az egyetlen helyes válasz Lil Pump. Kibukott a Harvard-ról, hogy megmentse a hip-hop-ot. :D
Viccet félretéve: szerintem Kendrick Lamar, Joey Bada$$, Tyler the Creator, Denzel Curry, Danny Brown, Bones, meg El-P és Killer Mike, mint Run the Jewels. Bár lehet, hogy ezek közt vannak olyanok, akik inkább csak a "nagyon népszerű" kategória, de nem mainstream, majd ha valaki gondolja, javítson ki.
Köszi a válaszokat!
Tyler, The Creatort én is imádom, mind az 5 albuma megvan, remélem fog még jönni Magyarországra :D
A többiek sem rosszak akiket írtatok :D
(Amúgy akármennyire is utálom xxxtentactiont eléggé fülbemászó dalokat csinál, pl a xxanax, akármennyire utálom mégis hallgatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!