Csak én gyűlölöm ennyire a mai (mainstream) pop zenét?
Igaz, rockzenén nöttem fel, elektromos gitározok is, de akkor sem tudom felfogni miért olyan jó egy Ariana Grande vagy pl egy Drake dal. Elég egyszer meghallanom a rádióban őket s tönkreteszik az idegrendszerem. A másik dolog hogy alig tudom megkülömböztetni őket egymástól, annyira egy sémára épülnek. A 0 tartalomról nem is beszélek.Tisztelet a , ,,kivételeknek" mint pl Adele. És ezeknek van 1milliárdos megtekintésük?? Oda jutottam hogy szívesebben elviselem a manele-t,(Erdélyi vagyok) legalább java részükben fellelhetőek az élő hangszerek.
Persze tudom, mindenkinek más az ízlése, sokan szidnak hogy mindenbe belekötök, de szerintem tragikus hogy a média ennyire szenny lett.Ha az osztályba hangszórón berak valaki valamit már menekülök mert félek agyvérzést kapok:)))
Kíváncsi vagyok, érez e valaki hasonlóan? 17/f
Én egy ideje már csak orosz zenéket hallgatok.
Mondjuk ezt a grandét az icarliban meg a másik műsorban sem bírtam :D
Hasonlóan érzek te$a. Gyomorideget kapok az ilyen zenéktől és sérti a fülem.
Egyszer is haverokkal lógtunk,azt az egyik benyomott valami fost,na mondom cső cső léptem. :))
Büszke vagyok,hogy metal fanatikus lettem
Én is ugyanúgy agyhalált kapok ha rádió megy vagy valaki zenét rak be. Nekem a társaságomban mindenki pop-ot hallgat, úgyhogy eléggé meg vagyok lőve velük. Az a szomorú, hogy ezt fogadják el általános zenének, amit mindenki úgyis szeret és szívesen hallgat, még akkor is ha a minősége a nulla alatt van. Persze, az már eszükbe sem jut, hogy lehet vannak olyan emberek, akik nem csak a mainstream szarokat hallgatnák nonstop minden rohadt csatornából. Na mindegy, a lényeg, hogy vannak olyanok akik szintén a falra másznak ezektől és képtelenek 15 percnél tovább bírni.
16/L
16-17 éves hűdenagy rockerként még nem jutottatok el odáig, hogy felismerjétek: egy zene színvonalát nem a kora és nem is a műfaja hátorozza meg.
De aggodalomra semmi ok, majd nektek is benő a fejetek lágya, higgyétek el, ennyi idősen én is ugyanígy vélekedtem, hogy "fúúj pop zene, de sz***r", a "pop" szót kábé szitokszóként használtam, az "ez de popos" nála. a nemtetszés kinyilvánításának számított. Ugyanígy voltam a "mai" zenékkel. Akkori fejemmel mind egyformán f*s volt számomra, mert nem voltam tájékozott. Most, 21 évesen már kínosan nevetve nézek vissza magamra, hogy hogyan lehettem ilyen beszűkült hülye. De aztán nap mint nap rájövök, hogy rengeteg 16-17 éves ilyen, ez normális. Azóta felfedeztém más műfajokat, és felfedeztem a jelenkor színvonalas előadóiból is jópárat. Mostmár nem gondolom, hogy csak a rock a jó, a pop meg nem, mert ez nem így van. Azt sem gondolom, hogy csak a régi a jó, a mai meg nem, mert ez sem így van. Régen is ugyanannyi szenny volt, ugyanannyi nyálas giccs volt, csak senkinek nem bolt gyomra megőrizni őket az utókornak. Kihullottak, 5 perces slágerek voltak. Ugyanez történik minden évtizedben, megmarad, aminek meg kell. Eltűnik a süllyesztőben, aminek el kell.
UI.: Aki azt hiszi, a rock és a metal ellentettje a mainstreamnek, rosszul hiszi.
Drága #7/8, senki nem mondott olyat, hogy az összes mai pop szar, annak pedig a rock az ellentettje ami szent. Kedves kérdezőnk azokra a zenékre nyilvánította ki nemtetszését, amiket nonstop nyomatnak különböző csatornákon, ezek mellett bármilyen okból kifolyólag szarok. A rockot egy példának hozta fel, hogy hiába van abból is jobb meg rosszabb, még a rosszabbat is szívesebben elhallgatja, mint amit pl a rádióban kéne hallgatnia.
A pop pedig egy igen változatos műfaj, amit kb kategorizálni sem lehet, mert bármit bele tudsz rakni amit szíved úgy óhajt. És az, hogy te 16-17 évesen szűkebb látókörű voltál, nem azt jelenti, hogy nem volt valamilyen szinten igazad akkor, mert okkal vélekedtél úgy ahogy, és azt sem, hogy minden 16-17 éves olyan mint te voltál.
16/L és #fogalmam sincs hányadik voltam
Édes 9-es. Nem előlegeztem meg a kérdezőnek, hogy ő biztos nem a tipik 16 éves lázadó rocker, mert első látásra annak tűnik, plusz, ha jól emlékszem az egyik válaszoló, a "metál fanatikus" is. Ha ő nem ilyen, akkor majd szépen elmondja. Én meg azt válaszolom, hogy király.
"nem jelenti azt, hogy minden 16-17 éves olyan mint te voltál"
Bármi is volt a mondat eleje, teljesen mindegy, tényleg nem jelenti azt, ugyanis amit mondtam, saját következtetés volt, saját tapasztalatok alapján (azaz a 16-17 éves nagy lázadók alapján, akikkel találkoztam, kapcsolatba kerültem, akikről hallottam, satöbbi), nem magamból kiindulás, nem találgatás vagy elképzelés (mert látom, valahogy így értelmezted) mint mondtam, később jöttem rá, hogy ez a hozzáállás nem csak rám volt jellemző, hanem igen gyakori ebben a korban. Ha rád nem vonatkozik, örülj neki, és ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!