Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Hooligans a magyar Bon Jovi?

A Hooligans a magyar Bon Jovi?

Figyelt kérdés
Ezt egy zenei újságban olvastam régebben, talán a Rockinformban. Most eszembe jutott. Mit gondoltok erről? (Ott nem volt jobban kifejtve, vagy nem emlékszem.)
2019. ápr. 13. 11:58
1 2 3
 11/22 BruceStark ***** válasza:
65%

Igazából minden rock pop, de nem minden pop rock (remélem érthetőre sikerült).

Szerintem egy hiteles rockzenekarnak nem a tinilányok vagy a háztartásbeliek ízlését kellene figyelembe venni. Egy rockzenekar tulajdonképpen akkor igazán jó, ha szembe megy mindenkivel.

2019. ápr. 14. 12:33
 12/22 A kérdező kommentje:
De az, hogy figyelembe veszik, meg hogy kialakul körülöttük, nem ugyanaz. És amúgy meg miért nem kéne az övékét?
2019. ápr. 14. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

"Popzenéből is van jó, de nagyon ritka."

Ez hulyeség. Nem a műfaj határozza meg, hogy mi jó. A Bon Jovi sem azért rossz, mert pop lenne, hanem mert kommersz.

Csak úgy kapásból pár legendás és színvonalas pop előadó: Elton John, David Bowie, Depeche Mode, Tears for Fears...meg igazából az egész new wave, amit kicsit sem lehet gagyinak nevezni, lényegében pop zene, pedig része a populáris kultúra elutasítása...

Aztán ott van maga a britpop műfaj ami konkrétan az amerikai pop, és zeneipar ellen lázadt. Szóval a "pop=sz*r" állításról ennyit.

2019. ápr. 15. 06:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Ebben az utolsónak igaza van, de azért a Bon Joviban nem tudom, hogy jogosak-e az érvek.
2019. júl. 7. 02:11
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, kérdező, nem kell elfogadnod, amit mondunk, de te kérdezted. A Bon Jovi alacsony színvonalat képvisel, giccs, ha így érthetőbb, de ettől még senki nem tiltja meg, hogy szeresd. Mindenki azt hallgat, amit akar. Csak azt nem értem, minek teszel fel kérdést, ha nem vagy hajlandó beengedni az új információkat, és csak szembe mész a válaszokkal...
2019. júl. 7. 08:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Én meg az ilyen válaszokat nem értem soha. Az, ha vannak ellenérveim, nem értem, miért számít tiltakozásnak. Ha a kérdező ellenérveket hoz fel vagy feltesz további kérdéseket, nem jelenti, hogy nem hajlandó semmit elfogadni, de amíg vannak ellenérvei, miért tenné? Egy csomó kérdezőnél azt látom, hogy ezt nem értik a válaszolók.
2019. júl. 27. 23:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem mindig fura ez, amikor nem várjuk el egy zenekartól, hogy tudjanak zenélni, még ha például a Velvet Underground is az. De vajon hány dalt ismernek, akik véleményt alkotnak?
2019. júl. 27. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, egy ellenérvet sem láttam eddig tőled, az nem érv, hogy tudnak zenélni, minden zenész tud zenélni (mily meglepő), ez még nem jelenti azt, hogy az adott együttes valami különlegeset, maradandót, vagy minőségit alkot.

És hidd el, ismerek elég zenét a Bon Jovitól, 12 évesen az egyik kedvencem volt. 14 éves koromra kinőttem.

A Velvet Underground meg nem értem hogy jön ide (a mondatot sem igazán tudom kibogozni, amiben említetted), ők egy korszakalkotó, és a későbbi zene szempontjából is meghatározó zenekar.

2019. júl. 28. 17:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Te vagy valaki hozta fel a Velvetet, mint szerinte zenélni kevésbé tudó zenekart, lapozz vissza.
2019. júl. 28. 18:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Akkor konkretizáljuk: például a These Days, a Keep The Faith, illetve Bryan vagy Sambora szólólemezei miért képviselnek giccset?
2019. júl. 28. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!