A Hooligans a magyar Bon Jovi?
Figyelt kérdés
Ezt egy zenei újságban olvastam régebben, talán a Rockinformban. Most eszembe jutott. Mit gondoltok erről? (Ott nem volt jobban kifejtve, vagy nem emlékszem.)2019. ápr. 13. 11:58
1/22 anonim válasza:
A Bon Jovi rockzenekar, még ha a lájtosabb vonalból is. A Hooligans pop.
2/22 BruceStark válasza:
Mindkettő nyálas kamurock és mindkettő borzalmas.
3/22 A kérdező kommentje:
Miért kamurock? És miért borzalmas?
2019. ápr. 13. 19:40
4/22 anonim válasza:
Amit a kettes írt, csak én udvariasabban akartam megfogalmazni. :'D A Hooligans még két fokkal rosszabb, mint a Bon Jovi.
5/22 A kérdező kommentje:
Azért szerintem a Bon Jovi tagjai tényleg tudnak zenélni.
2019. ápr. 13. 21:33
6/22 BruceStark válasza:
A Bon Jovi egy őszinteség nélküli, kimódolt torzszülött volt, ami direkt rádióslágereket készített tinilányoknak és háztartásbelieknek. Semmiben nem különböznek a mai mainstream popzenétől.
Oké, a tagok tényleg tudtak játszani a hangszerükön, de az nem feltétele a jó dalok írásának, pl. a Velvet Underground vagy a Vaselines esetében hangszeres tudásról szinte egyáltalán nem beszélhetünk, mégis zseniálisan megírt számok születtek a műhelyükben.
7/22 A kérdező kommentje:
"tinilányoknak és háztartásbelieknek"
Úgy bírom, mikor ezt mondják. Mintha a lányok meg a háziasszonyok nem dönthetnének a jó zenéről.
2019. ápr. 14. 11:02
8/22 A kérdező kommentje:
De a popzenére is: miért? Ami pop, az egyből csak rossz lehet?
2019. ápr. 14. 11:18
9/22 anonim válasza:
Popzenéből is van jó, de nagyon ritka. Az az igénytelen tömegek műfaja.
10/22 A kérdező kommentje:
Szerintem sok jó van, ha nem csak a maiakat nézzük.
2019. ápr. 14. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!