Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » "A Hooligans a magyar Bon...

"A Hooligans a magyar Bon Jovi. " Mit gondolsz erről az állításról?

Figyelt kérdés
Pontosan nem emlékszem, hol volt, talán egy régebbi zenei magazinban (WAN2), vagy a neten, de a lényeg, hogy az adott helyen úgy írták, mintha ez egy ismert mondás lenne, vagy nem csak ők találták volna ki. (Én még sosem hallottam.)
2014. jún. 5. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen ez nevetséges. :D
2014. jún. 5. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
nem tudom melyik félnótás fosta ki ezt a mondatot a herpeszes pofáján, de máglyára vele, azonnali hatállyal.
2014. jún. 5. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
A magyar újságírás újabb gyöngyszeme
2014. jún. 6. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ez nagyon féligazság, tipikusan olyan, amilyeneket az újságokban olyan gyakran írnak. Abban nagy a hasonlóság, hogy jelenleg mindkét bandát nagy rockegyüttesnek állítják be, közben pedig eléggé popos, mainstream a zenéjük. Azt viszont nem kéne elfelejteni, hogy a Bon Jovi régebbi munkái, mondjuk úgy a Keep the faith-el bezárólag tényleg rendes, zeneileg és szövegileg is teljesen jó és vállalható rockzenék voltak. Ilyeneket a hooligans szerintem nem igazán mutatott fel, már régebben is csak hakniztak orrba-szájba. Amúgy én sem hallottam ezt eddig, szerintem a szerző találtak ki ezt az 'elmés' összehasonlítást, jobb cikkötlete nem lévén.
2014. jún. 6. 18:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk inkább lépjünk egyet, és mondjuk, hogy a These Daysszel bezárólag. :) Én amúgy értem, amit mondasz, de azt nem gondolom, hogy attól ne lenne rock zene, mert mainstream. Hát undergroundnak valóban nem nevezhető, de rock zene nem ettől lesz. Én szeretem a Bon Jovit, ami persze ízlés dolga, de ami engem igazából zavart, hogy valami olyasmi volt a szövegkörnyezet, mintha ez a Hooligans számára lenne szégyen. Már régen olvastam a cikket, így most erre nem esküszöm meg, most csak eszembe jutott ez a dolog. Szóval a lényeg, hogy a Bon Jovit nem kell mindenkinek szeretnie, és még értem is, hogy erre a mainstream dologra gondolnak, de szerintem a Hooligansnek értelmetlenek a szövegei, és nem is tudnak úgy zenélni,
2014. jún. 6. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom róla ,h tévedés :)
2014. jún. 10. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a Bon Jovit, bár a Lost highway, Because we can, Who says you can't go home és hasonló újabb számaikat eléggé cikinek tartom. Szerintem a Bon Jovinak kellene szégyenlenie, hogy egy bucsui haknibandát hozzájuk hasonlítanak. 4-es voltam.
2014. jún. 10. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a Who Says, meg a Because we can is, a lost highway kevésbé. Köszi a véleményed.
2014. jún. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!