Manapság ilyen zenék divatosak a fiatalok körében?
Ki azok "A" fiatalok?
Amúgy a soundcloud rapperek divatosak ma. Talán legjobban a 14-18 éves proli családból származó gyermekek között, de ez nem törvényszerű...
Bárki rajonghat ezért, egy 80 éves is, ahogyan egy 12 éves is szeretheti a pink floydot, vagy a deep purplet.
"Talán legjobban a 14-18 éves proli családból származó gyermekek között,"
Ezzel nagyon nem értek egyet. Én inkább a gazdag családok gyerekeit látom hogy rajonganak ilyenekért. Meg aztán ők tudnak csak igazán azonosulni az olyan zenékkel amik kb arról szólnak hogy "Gucci, Loui, Prada".
Nem vagyok sem szegény, sem gazdag családból. Volt néhány márkásabb pólóm, de mióta ez lett a trendi, inkább vásárolok a H&M-ből, vagy hasonlókból.
A zenei ízlés (már, ha a belinkelt akármi ízlésesnek lehet mondani...) meg remélhetőleg nem oszthat fel ennyire egyszerűen, én pl. legtöbbször klasszikus zenét hallgatok, vagy esetleg jazzt. Néha 80/90-t, pl. Leonard Cohen hangját imádom.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!