Szerintetek melyik kutya fajták számítanak manapság divatosak?
Felénk sok raptorr..banc van, náluk még mindig a yorki, westie, bolognese és a másik, csivava, francia bulldog, mopsz.
A sok "HVCS" még mindig bullterriert, amstaff-ot választ.
A menő családi kutya felénk: vizsla (minden sarkon látsz legalább egy vizslát, nagyon durva) boxer, beagle, labi, és hasonló keverékek.
De ha ki kéne emelnem a különösen divatos fajtákat, akkor a vizslát, bullterriert, amstaffot és francia bulldogot mondanám.
Nekem is huskym van, nem könnyű eset, erre meg elkezdte minden hülye venni...csak az a baj, hogy hosszútávon a kutyák szívják meg....
Itt nálunk is amúgy nagy divat a vizsla, boxer, mostanában feltűntek collie-k is. Eddig egyet se láttam, az elmúlt hónapban meg 7-et is megismertem, és nem alomtesók, mert van köztük tk-ves is, meg nem tk-ves is...
Ami még nagyon menő az a goldi, staff, és a roti.
Sajnos utóbbi kettő nagyon sok van, és borzalom a párost nézni séta közben. A gazda alig tudja lefogni a mindenkire kitámadó nagy kutyát...
De, szerencsére, mivel nem nagy városban lakok nincs sok panel ház, ezért nincs sok szobacirkáló sem. bár, inkább néznék egy póráz végén őrjöngő yorkie-t, min egy rotit.
felénk a foxterrier(a bicikliülés arcú)kuvasz és az a rántotthúsarcú ebek a menők. (bocs hogy dinkán fogalmaztam)
ídőseknél roti.ebből már probléma is volt. azt mondta a sxomszéd néni ,hogy nem köti meg mert a kerítéstől nem tud kijönni. kb 120cm-es deszkakerítés. kb 1km-t kerülök, hogy eljussak melóba fogak nélkül a faromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!