Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak Szerintem nem illik bele...

Csak Szerintem nem illik bele Jin és Namjoon a btsbe?

Figyelt kérdés

Mind a kettő olyan ronda:/ Rontják az összképet és az egész banda imidzset. Nem csoda hogy Jint és Rmt nem kedvelik annyian mint pl JK.

Egyébként nem csak a btsnel van ez hanem az Exonal is. D.O egyáltalán nem illik bele a bandába...

Állandóan arról van szó hogy az idolok csak is szép emberekből állnak. Akkor ezeket az embereket miért vallogatták be a bandába? Meg a superjunioros kövér gyereket is.

Most biztos sok utálkodo kommentet fogok kapni de valljuk be csak az igazat írtam le. Szeretem a kpopot de akkor is ezt gondolom 🤷🏻‍♂️

2019. márc. 30. 14:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak azt kell mindig nézni, hogy hogyan néz ki, hanem, hogy milyen tehetség is.
2021. márc. 22. 15:39
 32/41 anonim ***** válasza:
90%
Hé ember, álljál már le! Oké, megvan a véleményed, nem ezzel van gond. De miaz hogy "dagadt, ronda stb"? Hogy esne neked, ha valaki azt mondaná rád? Mindenkinek más tetszik. By the way Jin a Visual, koreabán pont ő az ideális férfi (külsőre) mindenki akiket felsoroltál tehetséges. Több évet dolgoztak azért, hogy debütáljanak, és sikeresek legyenek. Viccesek, jó a humorérzékük, és szeretik a rajongókat,mindent megtesznek azért, hogy az emberek szeressék és elfogadják őket. Erre jönnek az olyan emberek mint te, és leírod őket a külsejük alapján. Remélem büszke vagy magadra, és hogy a többi ember is csak a külsőd alapján ítéljen meg téged.
2021. márc. 25. 00:00
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Hat én nem tudom hogy vagy vele de nekem pont Rm a kedvencem és ha már igazán szereted a bts-t az összes tagot szeretnéd kene de hat nem mindenkinek ugyan az a véleménye ....
2021. márc. 30. 04:57
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Seokjin és Namjoon a szépség, a tehettség, és a kemény munka mintapéldái. El sem tudnám képzelni nélkülük a BTS-t, ez csak valami rémálom lehet...
2021. ápr. 24. 17:17
 35/41 anonim ***** válasza:
By the way 17-es köszönöm, nekem is ez a videó ugrott be legelőször! Minden benne van amit tudni kell!💜
2021. ápr. 24. 17:25
 36/41 anonim ***** válasza:
Ilyen bunkót a föld nem hordott a hátán! Hol voltál drága amikor isten tiszteletet adta az emberiségnek! Neked se tetszene ha le oltanám a drága kicsike D.o-cskádat akinek még normális művész neve sincs khmmm
2021. nov. 1. 21:44
 37/41 Armyviki válasza:

😲😳Az ilyen akkor miért nézi a BTS t mért kell ezzel megbántani őket és az Armykat is. Tudod te hogy kikről beszélsz.Jin WWH,a legjobbképű koreába és egyáltalán nem ronda

na és Namjoon vele mi a bajod oké hogy nm a leghejesebb mert lehet h láttál már nála jobbat de ő is ugyanojan ember mint bárki más és nem csúnya azért kíváncsi lennék rád már nem azért de ha rájuk ezt mondod akkor te milyen vagy. Meg hogy nem vagy army az is biztos az ilyen hogy lehetne az amikor kritizálja a tagok külsejét. Többet értél volna azzal ha nm is írsz semmit.😡

2023. ápr. 22. 21:45
 38/41 anonim ***** válasza:
Te elég hülye vagy kérdező Jin a fő vizuális és a WORLD WIDE handsome és neki van a bilágon a legtökéletesrbb arca több eredmény is kimutatta és még egy plasztikai sebész is mondta meg egy tudós és sok kpop idol nő szeretne olyan férfit mint Jin mert olyan jóképű és vicces de rohadtul csak te vagy az egyetlen a világon aki szerinte nem jóképű mert ha megnutatnám mindenkinek meg ha nem is a szerelem de azt mondaná hogy jóképű!!!!!! Te K***** barom fa** pi*** bassz*** meg magad te agyhalott Balf****
jan. 31. 20:28
 39/41 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem hiszem el már megint Jungkookal jössz hogy miért nem olyan híresek mint JK

Neked csak azért gondolom O a kedvenced mert 90 százalékban ő van aképernyő minden részén és neki van a leghosszabb képernyőideje és még ha valamiben is rossz lenne akkor is ő lenne ott de csak úgy szólok ne ez alapján itelj először nézd meg a tagokat egyesével és utánna mondd meg kit kedvelsz a legjobbnak de nem mondhatod az hogy pl:JIN ÉS RMET NEM SZERETED!!

JIN A LEGNÉPSZERŰBB KOREÁBA ÉS AZ EURÓPAIAKNÁL IS ÉS Ő A FŐ VIZUÁLIS WORLD WIDE HANDSOME ÉS NAGYON VICCES ÉS IGEN IS JÓL TÁNCOL ÉS MINDET BELE TESZ HOGY JÓL SIKERÜLJÖN A TÁNC ÉS HIGY NE RONTSA EL!! DE MÁR MEGBOCSÁSS TE NEM VAGY IGAZI FAN VAGY ARMY TE EGY NAGYON BUDOS SZAR VAGY AKI CSAK MAGÁT SZERETI ÉS LÁTSZIK HOGY BIZTOS EGY 6 ÉVES VAGY AKI EGY NAGYKÉPŰ FA**

jan. 31. 20:39
 40/41 anonim ***** válasza:

#5-os Jungkook nem Namjoon miatt ment végül a Bts-be,hanem Jin miatt

Most mondok egy jó hosszú Jinkook-os sztorit...

Jungkook:Még debutálas előtti években Jin volt az,aki elvezette Jungkookot az iskolába,ételt készített neki,vigyázott rá,amikor Jungkook csatlakozott a BTS-hez,Amikor Jungkook magányos volt,Jin elvitte vacsorázni a saját családjával.És egy ponton Jungkook ki akart esni a BTS-ből,de Jin meggyőzte,hogy maradjon.Továbbá Jin egyszer azt mondta,hogy:"az összes BTS-t szereti,de Jungkookot szereti a legjobban",Jungkookot is a kedvenc tagjának nevezte.Jungkook azt is kifejezte,hogy RM helyett Jinnel akart egy szobában feküdni,és hogy gyakran jár Jin és Suga szobájába aludni.Amikor egy rajongó megkérdezte Jungkooktól,hogy kivel akár örökké eggyut élni,ha lehetséges,azt mondta Jin Hyung-al.Egy másik kérdésben,ahol rangsorolni kellet,hogy ki a legviccesebb vagy a legkevésbé,azt mondta,hogy szerinte Jin a legviccesebb.Amikor Jimin panaszkodott,hogy Jungkook nem szereti őt,Jin azt mondta,hogy Jungkook soha nem utasítja el.Azt is tudjuk,hogy Jinkook-ot szabadidejükben a BTS tevékenységeken kívűl látták,és ivócimborák jiminnel.Ezenkívűl a BV-n Jinkook+Suga voltak azok,akik általában együtt készítettek ételt.Ázsiai rajongó oldalak azt is mondják,hogy szerintük Jin és Jungkook között van az egyik legerősebb barátság a csoportban.V-vel és JK-val is egyformán közel áll,de szerintem közelebb áll Jungkookhoz,mint V-hez.

Jimin még mondott olyat is,hogy Jin Jungkook kedvence is.

Valójában úgy gondolom,hogy mindenki Jin mellett akar lenni,és megesik,hogy Jungkook a legtöbb időt Jin-nel tölti kedvenc hyungjával,akik gyakran hülyéskednek.

Ez lenne Jinkook története❤️

jún. 23. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!