Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak Szerintem nem illik bele...

Csak Szerintem nem illik bele Jin és Namjoon a btsbe?

Figyelt kérdés

Mind a kettő olyan ronda:/ Rontják az összképet és az egész banda imidzset. Nem csoda hogy Jint és Rmt nem kedvelik annyian mint pl JK.

Egyébként nem csak a btsnel van ez hanem az Exonal is. D.O egyáltalán nem illik bele a bandába...

Állandóan arról van szó hogy az idolok csak is szép emberekből állnak. Akkor ezeket az embereket miért vallogatták be a bandába? Meg a superjunioros kövér gyereket is.

Most biztos sok utálkodo kommentet fogok kapni de valljuk be csak az igazat írtam le. Szeretem a kpopot de akkor is ezt gondolom 🤷🏻‍♂️

2019. márc. 30. 14:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
94%

Na. Előttem már írtak, de remélem, hogy végigolvasod mindet, és rájössz, mennyire nagy butaságot ( csúnyábban fejezném ki magamat, de ugye kulturált vagyok ). Nem hiszem, hogy ismered az FT. Islandot, de az egyik számuk az, amit a fiúk nevében küldenék neked : You don't know who I am. Namjoonról és Jinről elég sokat írtak neked. Had vegyem a védelmembe az utóbbi két embert, akit említettél. Kyungsoo ( D.O -odaírom, mert feltételezhetően nem tudod mi az igazi neve ) nagyon-nagyon angyali arccal, személyiséggel, és nem utolsó sorban gyönyörű hanggal rendelkezik. A színészi képességei mellett elbújhatna pár világsztár. És amint már előttem mondták : A TEHETSÉG a fontos, nem a kinézet, de hát ez ide nem illik, mert D.O írtó cuki.

Shindong... A tehetségét mindenki elismeri, és a humorát is, ezért hívják meg minden showba. De azt tudtad-e, hogy saját maga összerakott, és debütáltatott egy lánybandát? Akik amúgy Koreában elég sikeresek. Azt tudtad, hogy ő és Eunhyuk táncol a legjobban a bandában? Persze hogy nem. Nem minden a külső. Ne legyél már egy földművelésre is alkalmatlan világi idióta. Tájékozódj, és ne írj mások számára sértő kérdést, se ide, sem pedig máshová. Egyes emberek megtanulhatnák, hogy a külső annyit ér, mint halottnak a csók. ( Mondom, ez ide nem igaz, mert mindegyik ember egy tündér ). A BTS-t nézve, nekem például külsőre és belsőre is sokkal szimpatikusabb Joon, mint JK, meg Joonnak férfiasabb az arca. De kinek a pap, kinek a papné, ezt már megtanulhatnák az emberek, és azt is, hogy felesleges leszólni másokat. Neked lehet ők csúnyák, másoknak pedig ők az ideáljuk. Mindenki megtalálja a párját, és ha egyszer igazán fogod ismerni őket, megfogod látni, hogy mekkora butaságot írtál ide. Addig is gondolkodj, és mérlegeld a dolgot! Egy ember sem csúnya!

2019. júl. 29. 22:39
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

már bocsi de jin nem ronda,meg amugyis nagyon jó hangja van.

namjoon meg nagyon jól rappel szerintem igenis bele illenek a bts-be

2019. aug. 1. 08:34
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Namjoon a BTS-nek a VEZETŐJE, hogy a manóba ne illene már bele, istenem...
2019. aug. 2. 00:21
 24/41 anonim válasza:
100%
Kíváncsi vagyok te mennyire lehetsz szép ember
2019. aug. 2. 18:02
 25/41 anonim válasza:
100%

A BTS 7 tagból áll és ez mindig is így lesz! Úgy bírom az ilyen "fanokat" ha a bighit hallgatna rájuk akkor a Bts csak yoongibol és jungkookbol állna mert a "fanok" a többieket ki akarták rakni:/

És Amugy is megmondtak hogy aki nem szereti ugyanúgy mind a 7tagot az hagyja el a fandomot!

2019. aug. 4. 10:55
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy nem kedvelik őket? Ezek szerint nemhogy ARMY nem vagy, de igazi kpopper sem. Jin a mi Worldwide Handsom-unk, tehát ő alapból nem lehet ronda. RM pedig igenis helyes. Ha szereted a kpopot, akkor mindenkit elfogadsz úgy, ahogy van. Hidd el, van akinek Jin vagy Namjoon a biasa. Neked jól esne, ha valaki azt mondaná neked, hogy JK olyan ronda? Nem. Erről ennyit. Kérlek ne nevezd magad kpoppernek
2020. jan. 11. 12:29
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát te jó nagy idióta vagy.Mind a ketten gyönyörűek és TEHETSÉGESEK.Sokra mennének vele ha csak jól néznének ki aztán semmi közük nem lenne közben meg a zenéhez meg tánctudásuk sem lenne.Fú de megnéznék rólad egy képet te milyen szép lehetsz ha ilyeneket irkálsz.
2020. máj. 3. 22:56
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Namjoon és Jin NEM ronda!!!!! :(
2020. júl. 1. 21:31
 29/41 anonim válasza:
100%
Hogyan lehetne azt mondani valakire/valakikre hogy rontják a banda összképét amikor ők alkotják magát a bandát . Amúgy pedig nekem Namjoon a biasom és szerintem ő egy gyönyörű ember ahogy Jin és az összes többi kpop idol !
2020. okt. 23. 18:31
 30/41 anonim válasza:
75%
Na ide figyelj csillagom... Ha nem vetted volna észre ha Namjoon nincs nincsen banda es te ne mond ugy azt valakire hogy ronda hogy életedbe egyszer nem néztél még tükörbe es nem tudom megmondani ki a ronda. Es amugy aki tényleg szereti a kpop-ot az az egyik tagra sem mondja hogy ronda.😊😒😑
2021. jan. 1. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!