Csak Szerintem nem illik bele Jin és Namjoon a btsbe?
Mind a kettő olyan ronda:/ Rontják az összképet és az egész banda imidzset. Nem csoda hogy Jint és Rmt nem kedvelik annyian mint pl JK.
Egyébként nem csak a btsnel van ez hanem az Exonal is. D.O egyáltalán nem illik bele a bandába...
Állandóan arról van szó hogy az idolok csak is szép emberekből állnak. Akkor ezeket az embereket miért vallogatták be a bandába? Meg a superjunioros kövér gyereket is.
Most biztos sok utálkodo kommentet fogok kapni de valljuk be csak az igazat írtam le. Szeretem a kpopot de akkor is ezt gondolom 🤷🏻♂️
Na. Előttem már írtak, de remélem, hogy végigolvasod mindet, és rájössz, mennyire nagy butaságot ( csúnyábban fejezném ki magamat, de ugye kulturált vagyok ). Nem hiszem, hogy ismered az FT. Islandot, de az egyik számuk az, amit a fiúk nevében küldenék neked : You don't know who I am. Namjoonról és Jinről elég sokat írtak neked. Had vegyem a védelmembe az utóbbi két embert, akit említettél. Kyungsoo ( D.O -odaírom, mert feltételezhetően nem tudod mi az igazi neve ) nagyon-nagyon angyali arccal, személyiséggel, és nem utolsó sorban gyönyörű hanggal rendelkezik. A színészi képességei mellett elbújhatna pár világsztár. És amint már előttem mondták : A TEHETSÉG a fontos, nem a kinézet, de hát ez ide nem illik, mert D.O írtó cuki.
Shindong... A tehetségét mindenki elismeri, és a humorát is, ezért hívják meg minden showba. De azt tudtad-e, hogy saját maga összerakott, és debütáltatott egy lánybandát? Akik amúgy Koreában elég sikeresek. Azt tudtad, hogy ő és Eunhyuk táncol a legjobban a bandában? Persze hogy nem. Nem minden a külső. Ne legyél már egy földművelésre is alkalmatlan világi idióta. Tájékozódj, és ne írj mások számára sértő kérdést, se ide, sem pedig máshová. Egyes emberek megtanulhatnák, hogy a külső annyit ér, mint halottnak a csók. ( Mondom, ez ide nem igaz, mert mindegyik ember egy tündér ). A BTS-t nézve, nekem például külsőre és belsőre is sokkal szimpatikusabb Joon, mint JK, meg Joonnak férfiasabb az arca. De kinek a pap, kinek a papné, ezt már megtanulhatnák az emberek, és azt is, hogy felesleges leszólni másokat. Neked lehet ők csúnyák, másoknak pedig ők az ideáljuk. Mindenki megtalálja a párját, és ha egyszer igazán fogod ismerni őket, megfogod látni, hogy mekkora butaságot írtál ide. Addig is gondolkodj, és mérlegeld a dolgot! Egy ember sem csúnya!
már bocsi de jin nem ronda,meg amugyis nagyon jó hangja van.
namjoon meg nagyon jól rappel szerintem igenis bele illenek a bts-be
A BTS 7 tagból áll és ez mindig is így lesz! Úgy bírom az ilyen "fanokat" ha a bighit hallgatna rájuk akkor a Bts csak yoongibol és jungkookbol állna mert a "fanok" a többieket ki akarták rakni:/
És Amugy is megmondtak hogy aki nem szereti ugyanúgy mind a 7tagot az hagyja el a fandomot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!