Csak Szerintem nem illik bele Jin és Namjoon a btsbe?
Mind a kettő olyan ronda:/ Rontják az összképet és az egész banda imidzset. Nem csoda hogy Jint és Rmt nem kedvelik annyian mint pl JK.
Egyébként nem csak a btsnel van ez hanem az Exonal is. D.O egyáltalán nem illik bele a bandába...
Állandóan arról van szó hogy az idolok csak is szép emberekből állnak. Akkor ezeket az embereket miért vallogatták be a bandába? Meg a superjunioros kövér gyereket is.
Most biztos sok utálkodo kommentet fogok kapni de valljuk be csak az igazat írtam le. Szeretem a kpopot de akkor is ezt gondolom 🤷🏻♂️
Fú hogy te mekkora egy bunkó vagy. Én csak ennyit tudok mondani. Mi az hogy rondák?
Te teljesen nem vagy normális. Uhhh
Hatalmas nagy ocsmányság,hogy a fanok 80%-a csakis a kinézettel foglalkozik,és e szerint állítsák őket sorrendbe.Azt nem veszed észre,hogy milyen tehetségesek ?
Szerintem Te egy hatalmas nagy FAKE FAN vagy.
Jin a legnépszerübb BTS tag Koreában.
Azt mondod hogy nem ök a kedvenceid? Akkor Jimint szereted? Tudod hogy egyszer halálra éheztette magát mert sokan fanok közül elkezdték hogy "kövér" meg "ronda" ?
Tényleg ilyen visszajelzéseket érdemelnek? Hallgattál már bele mélyebben bele valamelyik számukba?
Kinézet alapján minden szerencsétlen tud ítélkezni de meglátni a tehetséget már szükséges egy minimális IQ szint. Tehát el van nézve. Sajnállak.
Remélem a tökéletes valódból kitelik némi angol tudás 😉
"Mind a kettő olyan ronda"
Már megbocsáss, de Jin-t első sorban azért választották be, mert helyes volt csak később tanult meg énekelni és táncolni ( a táncolás a mai napig nem az erőssége, de én így imádom ). A hangjáról meg ne is beszéljünk, lemerném fogadni, hogy még nem hallottad sem az Epiphany-t sem az Awake-t, mert akkor biztos nem mondanál olyanokat, hogy "rontják a banda imidzsét".
RM nem helyes??? Egy emberről beszélünk? De k.rvára az.
Hallottad te már egyáltalán, hogy rappel? Meghallgattál akár egyetlen egy solo számot tőle? Gyanítom, nem. Írták már, de én is leírom JUNGKOOK AZÉRT MENT A BIG HIT- HOZ, MERT NAGYON TETSZETT NEKI NAMJOON RAPJE.
"Állandóan arról van szó, hogy az idolok csak is szép emberekből állnak. Akkor ezeket az embereket miért válogatták be a bandába?"
Ha lenne egy parányi eszed, te magad is rájöhettél volna a válaszra, de ugye ott van az a "ha". Elmondom neked azt hatalmas titkot, azért mert TEHETSÉGESEK.
Bár Jin és Nam pont rohadt helyesek a tehetségük mellé )
( azért csak a BTS tagokat veséztem ki, mert a többi bandát nem ismerem olyan jól, viszont mi az hogy "superjunioros kövér gyerek"? Most komolyan a túl súlya miatt "bántod"? Szerintem ásd el magad, hihetetlen nagy gyűlölet van benned, nekem ne mondd azt, hogy te szereted a k-popot, mert szerintem magadon kívül senkit sem szeretsz!)
Ezt pedig csak így itt hagyom, mert előbb tűnsz utálónak, mintsem rajongónak: https://www.youtube.com/watch?v=MjeywkW5eaM
Végszónak pedig: "Ha nem szereted tiszta szívedből az összes tagot hagyd el a fandomot!"-Suga
"Támogasd mind a hét tagot!"-Taehyung
Ezek alapján sem a BTS-nek nincs szüksége egy ilyen "rajongóra", sem pedig a fandomnak -nem mintha nem lenne a fandomban így is renget khmm hülye ember-
Gratulálok, úgy látszik te is abba a rétegbe tartozol, amely a külsőre megy. Gondolom te only JK/maknae-line stan lehetsz, vagy tényleg nagyon idióta, persze az sem lehetetlen, hogy csak szimplán vak vagy.
Tájékoztatlak, Jin a legnépszerűbb tag Dél-Koreában, és a Bighit csak azért válogatta bele a bandába, mert helyes volt. Persze ahogyan már előttem is írták, a szépség relatív, lehet, hogy neked nem pont Jin/Namjoon az ideálod, hanem olyan emberekre buksz, mint JK.
De ez akkor sem jogosít fel arra, hogy ilyenekt mondj.
Tudtad például kiscsillag, hogy Jungkook csak azért lett a BTS tagja, mert hallotta Namjoon rap-jét? Nyilvánvalóan nem.
Tudod - ellentétben veled - néhány ember (azaz az intelligens réteg) a tehetséget előnyben részesíti, mint a szépséget. Lehetnek tehetséges, de nem szép emberek, lehetnek szép, ámbár tehetségtelen énekesek/előadók stb., és lehetnek olyanok, akik szerencsések, és mindkét kritériumnak eleget tesznek.
Tudod miért van JK-nek hatalmasabb rajongótábora bármelyik tagnál? Azért, mert a világ tele van olyan gyökerekkel, mint te, akiknek nem számít az, hogy tehetségtelen az illető, ha egyszer jól néz ki. Ez egy iszonyatosan gusztustalan dolog, szégyellném magam a helyedben.
A másik, hogy te nem ismered ezeket az embereket, úgy ítélkezel felettük, hogy nem tudod azt, hogy mi van mögöttük.
Nem folytatom tovább a hegyibeszédet, remélem idővel felnősz fejben ehhez a dologhoz, hogy normálisan megtudjunk vitatni egy ilyen kérdést. Ha ez megtörténik, visszatérhetünk a dologra, addig hiába győzködünk. Menj, és hallgasd a szép, ámbár tehetségtelen embereket, hogy nehogy szemrákot kapj. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!